Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάει στη Λεμεσό για το διπλό

Πάει στη Λεμεσό για το διπλό

kosmos-apollwn (217)


Στη Λεμεσό εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα αντιμετωπίσει σε σπουδαίο παιχνίδι την ΑΕΛ (16:00, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έχει 7 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Ασσίς, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Φυλακτου, Ρόντρι, Ρούμπιο, Ποτέ) όμως πάει στο δύσκολο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Το κλίμα στο Ηλίας Πούλλος από τη δευτέρα ήταν έντονο λόγω του τρόπου που ήρθε η ήττα από τον Απόλλωνα. Η νίκη μεσοβδόμαδα στο κύπελλο βελτίωσε κάπως την κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πεισμωμένοι. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχαν τόσες απουσίες, όμως σαν μεγάλη ομάδα που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει έτσι κι αλλιώς να δώσει το 100% και να ψάξει τους τρόπους που θα της φέρουν το τρίποντο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταφέρει μέσα στο 2015 να δείξει πως έχει δυνατότητες σαν ομάδα, ενώ ταυτόχρονα κτίζει και για το μέλλον. Δεν πτοήθηκε σε προηγούμενα ματς από απουσίες και δεν σκοπεύει να το κάνει ούτε σήμερα. Ξέρει πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και αυτό θα κυνηγήσει.