Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάθος, πίστη, αποφασιστικότητα

Πάθος, πίστη, αποφασιστικότητα

pod-ael-tsirio-b3


Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με το Αποέλ μπαίνει η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού έχει περάσει και η καθαρά Δευτέρα. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με την ΑΕΛ, αν και κρατάνε από αυτό στοιχεία όπως η αντίδραση, η συγκέντρωση, η καρδιά. Μπροστά τους τώρα έχουν την πιο μεγάλη πρόκληση από όλες. Το ματς που περιμένουν όλη τη χρονιά και θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν για τον κόσμο τους και το γόητρό τους.

Τα παιχνίδια αυτά μπορούν να κριθούν από πολλούς παράγοντες. Κάποιες φορές είναι ένα λάθος, άλλες μια μαγική ενέργεια, και κάποιες ένα φάλτσο σφύριγμα. Για να μπορέσει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, πρέπει πρώτα από όλα να έχει πάθος για τη νίκη, πίστη στις δυνάμεις της και να μπει στο γήπεδο με αποφασιστικότητα. Δόξα το Θεό, το 2015 μας έχει δώσει πολλούς λόγους να έχουμε περίσσεια αυτοπεποίθηση. Ας την εκμεταλλευτούμε, να πιστέψουμε πως είμαστε καλύτεροι τους, να πάρουμε το ματς.

Τα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ έχουν πάντα κάτι ξεχωριστό, το νιώθεις στην ατμόσφαιρα. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγκεντρώνεται στο επερχόμενο γιατί το θέλει πολύ. Όποιος κι αν είναι ο τελικός της στόχος στο πρωτάθλημα, η νίκη σε ένα αιώνιο ντέρμπι τον κάνει πιο εφικτό. Ειδικά σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος σαν αυτή που βρισκόμαστε.