Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίζει το τομάρι της, έχουμε τους στόχους μας

Παίζει το τομάρι της, έχουμε τους στόχους μας

kypelo-agianapa6


Με συνολικό σκορ 9-0, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Αγίας Νάπας για το θεσμό του κυπέλλου. Από το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, κρατάμε κυρίως την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Κατά τα άλλα, δεν πρέπει να παρασυρόμαστε γιατί το ματς της Κυριακής θα είναι πολύ διαφορετικό. Η Αγία Νάπα έχει αυτή την εβδομάδα κίνητρα και μάλιστα πολύ ισχυρά: να σώσει το τομάρι της.

Αναμένουμε να δούμε ένα αντίπαλο που θα αμυνθεί μαζικά και λυσσασμένα, προσπαθώντας να κτυπήσει στη κόντρα. Αναμένουμε επίσης ένα αντίπαλο που θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του γιατί γνωρίζει πως για αυτόν κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Δεν μπορεί να διαλέγει τα παιχνίδια που θα κτυπήσει, γιατί δεν έμειναν και πολλά Χρειάζεται βαθμούς η Αγία Νάπα και θα τους κυνηγήσει ακόμα και από μας. Μόλις την προηγούμενη Κυριακή άλλωστε έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον Ερμή.

Με τα πιο πάνω βέβαια δεν θέλουμε ούτε να υπερτιμήσουμε τη Δόξα. Αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται ποιο θα πάρει το τρίποντο και όχι από οποιονδήποτε άλλο. Αν μπούμε σοβαροί στο γήπεδο δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν όμως δώσουμε αφορμές, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.