Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόκληση ο πρώτος, πρόκληση μέχρι και ο επιπρόσθετος

Πρόκληση ο πρώτος, πρόκληση μέχρι και ο επιπρόσθετος

pod-ermis-25-ref


Οι προκλήσεις προς το σωματείο μας δεν σταματούν, με την ΚΟΠ να ορίζει διαιτητή στον αγώνα με την ΑΕΛ το σεσημασμένο Αποελίστα Χρίστο Νικολαΐδη. Είναι ξεκάθαρο τι συμφέρει στην ομάδα του εκ Λευκωσίας, ποια ομάδα είναι προτιμότερο να περάσει στην εξάδα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με το Αποέλ και υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας στο όριο, με το Νικολαΐδη να έχει έφεση στο να ανακαλύπτει κάρτες και ειδικά κόκκινες εναντίον ποδοσφαιριστών μας. Σς θυμίζουμε την κεφαλιά του Εσπασαντίν και το κόψιμο της μπάλας με το στήθος του Μορέιρα που ο γαλαζοκίτρινος ρεφ είδε και στις δύο περιπτώσεις χέρι.

Ακόμη, ήταν ένα από τα άτομα που ο Μάριος Παναγή φωτογράφησε σαν μέρος του κυκλώματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι συνελήφθη για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων σε παιχνίδι του Αποελ. Σαν μέλος του κυκλώματος είχε χαρακτηρίσει και το Βασίλη Δημητρίου και όλοι είδαμε τι έκανε την προηγούμενη αγωνιστική.

Και περνάμε στον Chris Elia, το διαιτητή που ξεγέλασε ακόμη και την UEFA, το διαιτητή που φαντάστηκε ότι ο τότε προπονητής μας Νεόφυτος Λάρκου τον κτύπησε, κάτι που δεν επιβεβαιώνει κανείς, ούτε οι κάμερες έδειχναν ότι θα μπορούσε να τον φτάσει στη φυσούνα για να συμβεί το οτιδήποτε. Για τον συγκεκριμένο διαιτητή η ομοσπονδία δεσμέυτηκε στην ομάδα μας(σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο Στέλιο Μυλωνά) ότι δεν θα βρεθεί ξανά σε αγώνα του τριφυλλιού.

Μετά την πρόκληση να ορίσουν το Βασίλη Δημητρίου και των Αντώνη Χριστοδούλου αμέσως μετά την καταγγελία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην ίδια εβδομάδα ζούμε ακόμη μια πρόκληση με τον ορισμό του Χρίστου Ηλία σε αγώνα μας. Ναι ορίστηκε ως επιπρόσθετος αλλά είδαμε και τη σημασία αυτής της θέσης και τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Μας έδωσε ένα μάθημα ο Αντώνης Χριστοδούλου την περασμένη Κυριακή.

Τέλος δεν μπορούμε να μην πούμε κάτι για το Χαράλαμπο Γεωργίου, διαιτητή που είναι υπεύθυνος για την αποβολή του Βάγκνερ, φουτσαλιστη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μετέπειτα εξοντωτική τιμωρία του. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν αρκείται να μας πολεμάει στα κλειστά θέλει να πάρει λίγη δόξα σε ανοικτό γήπεδο και το έργο ξεκινάει αύριο στις 16:00