Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρουνιέ: Η νίκη στο Κύπελλο ανέβασε τη διάθεση μετά την ήττα στο...

Ρουνιέ: Η νίκη στο Κύπελλο ανέβασε τη διάθεση μετά την ήττα στο ντέρμπι

pod-apollon88


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα bold Δανίας έκανε ο Κροάτης αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ιβαν Ρουνιέ, που μίλησε για τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ρουνιέ έχει καταφέρει να σκοράρει δύο γκολ με το τριφύλλι, κάτι που τον κάνει χαρούμενο.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είπε: «Ήταν υπέροχο που σκόραρα, είμαι χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω και με αυτό τον τρόπο βοηθώντας την ομάδα, όμως όταν δεν κερδίζουμε είναι κάπως ανούσιο. Παίξαμε πολύ καλά και ίσως θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα ένα το παιχνίδι τελείωνε ισόπαλο 2-2. Δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς ευχαριστημένοι αφού δεν πήραμε την ουσία που ήταν βαθμολογικό κέρδος».

Όσον αφορά για τη νίκη στο Κύπελλο: «Μετά την ήττα στο ντέρμπι δεν ήμασταν στην καλύτερη μας κατάσταση ψυχολογικά όμως μετά τη νίκη στο Κύπελλο επήλθε η χαρά και η διάθεση στην ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Πλέον βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στο Πρωτάθλημα ήμαστε στην 3η θέση, ενώ εγώ σκοράρω κάτι που με αφήνει ικανοποιημένο όλα είναι στο σωστό δρόμο».