Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκεντρωνόμαστε, φορτσάρουμε!

Συγκεντρωνόμαστε, φορτσάρουμε!

pod-ael-tsirio-b28


Κάτι περισσότερο από 24 ώρες μας χωρίζουν από το αιώνιο ντέρμπι. Ολόκληρη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πάει στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και πίστη πως θα βγούμε εμείς νικητές. Προφανώς δεν υπάρχει κανείς που να μην αναγνωρίζει τις δυσκολίες, ξέρουμε όμως πως αν αποδώσουμε σύμφωνα με τι πραγματικές, ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ δυνατότητες μας, κανένας αντίπαλος δεν έχει τύχη, είτε το λένε Αποέλ είτε Οθέλλο.

Το να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας πάντως δεν αφορά μόνο τους παίκτες. Σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο, αυτοί κλωτσάνε το τόπι. Το τι θα κάνουν μες το γήπεδο θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Είναι όμως οι εκφραστές των συναισθημάτων μας και οι φορείς της ενέργειας μας. Έχουμε όλοι να προσφέρουμε σε αυτό το παιχνίδι, ο κάθε ένας από το πόστο του. Οι παίκτες με την προσπάθεια τους, ο κόσμος με τη ψυχή του, το τεχνικό τημ με τις σωστές του αποφάσεις.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως θα το πάρουμε το ντέρμπι. Η πίστη όμως πρέπει να μετατραπεί σε διάθεση, τρεξίματα, ενέργεια. Πάμε στο ντέρμπι να τα δώσουμε όλα και μεθαύριο τέτοια ώρα να μετράμε τα κουκιά μας! Το έχουμε!