Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα στατιστικά των πράσινων

Τα στατιστικά των πράσινων

pod-ael-tsirio-b30


Αρκετά ενδιαφέρονται στατιστικά μας μεταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ και τη νίκη της ομάδας μας. Ο Λέο πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο Πρωτάθλημα, αυτή τη φορά συνοδεύτηκε με νίκη για το τριφύλλι. Ο Γκουλόν μετά το 90λεπτο στο Κύπελλο έπαιξε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα βασικός μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα. Όσον αφορά το Γκαρσία μοίρασε την τρίτη του ασίστ μέσα στη χρονιά. Αναλυτικά πιο κάτω τα στατιστικά:

Την τρίτη ασίστ του Ρομπέρτο Γκαρσία, το δεύτερο γκολ του Λεάντρο και το πρώτο 90λεπτο του Ερόλντ Γκουλόν στο πρωτάθλημα έφερε η 21η αγωνιστική, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας σε βάρος της ΑΕΛ.

Ο Ρομπέρτο Γκαρσία έφτασε τις τρεις ασίστ και ανέβηκε στη 2η θέση στη σχετική κατάταξη, στην οποία πρώτος παραμένει ο Άντραζ Κιρμ (5), ενώ ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (2), Κριστοβάο Ράμος (2), Γιώργος Οικονομίδης (2), Άλεξ Ρούμπιο (1), Ρενάτο Μαργκάσα (1) και Χάρης Κυριάκου (1).

Στα δύο γκολ έφτασε ο Λεάντρο και έτσι έγινε ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας μαζί με τους Νούνο Ασίς, Κριστοβάο Ράμος, Γκαουσού Φοφανά και Άντραζ Κιρμ, που επίσης σημείωσαν από δύο γκολ. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και της ομάδας μας είναι ο Μίκαελ Ποτέ (15), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Αντρέ Σκέμπρι, Ρομπέρτο Γκαρσία, Γιώργος Οικονομίδης, Άλεξ Ρούμπιο και Ιβάν Ρούνιε. Συνολικά σκόραραν σε αγώνες πρωταθλήματος 12 ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο του 90λεπτο κατέγραψε σε αγώνες πρωταθλήματος ο Ερόλντ Γκουλόν. Πρώτος στον πίνακα με τα λεπτά συμμετοχής είναι ο Μίκαελ Ποτέ (1751), δεύτερος στη σχετική κατάταξη είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα (1530), ενώ πιο κάτω βρίσκονται οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε (1280), Χοσέ Μορέιρα (1276), Νούνο Ασίς (1219), Άντραζ Κιρμ (1219), Γιώργος Οικονομίδης (1120), Κριστοβάο Ράμος (966), Γκαουσού Φοφανά (940) και Άλεξ Ρούμπιο (799).

Πρώτος σε συνολικές συμμετοχές παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (20), πιο κάτω βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα (19), τρίτος ακολουθεί ο Γκαουσού Φοφανά (18) και έπειτα οι Άλεξ Ρούμπιο (17), Άντραζ Κιρμ (16), Νούνο Ασίς (16), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (15), Χοσέ Μορέιρα (15) και Ρομπέρτο Γκαρσία (15).

Τις περισσότερες φορές ως βασικός έχει αγωνιστεί ο Μίκαελ Ποτέ (20), πιο κάτω βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα (17), ενώ στον συγκεκριμένο πίνακα ακολουθούν οι Άντραζ Κιρμ (16), Χοσέ Μορέιρα (15), Νούνο Ασίς (15), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (14), Γιώργος Οικονομίδης (13), Κριστοβάο Ράμος (12), Γκαουσού Φοφανά (9) και Άλεξ Ρούμπιο (9).

Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικός έχει χρησιμοποιηθεί ο Ρομπέρτο Γκαρσία (10), ενώ πιο κάτω στη σχετική κατάταξη βρίσκονται οι Ονησίφορος Ρουσιάς (9), Γκαουσού Φοφανά (9), Άλεξ Ρούμπιο (8) και Αντρέ Σκέμπρι (6).

Στο όριο της τιμωρίας από κίτρινες κάρτες βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα (5) και ο Γιώργος Οικονομίδης (3), ενώ εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας μίας αγωνιστικής οι Νούνο Ασίς και Ούτσα Λομπτζιανίτζε, οι οποίοι έχουν από τέσσερις κίτρινες κάρτες.