Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το λένε όλοι, πρώτα η Καρμιώτισσα

Το λένε όλοι, πρώτα η Καρμιώτισσα

pod-agianapa-match43


Τέσσερις παίκτες μίλησαν με το τέλος του ματς στη κάμερα του Omonoianews.com και οι τέσσερις όταν τους είπαμε “τώρα Απόλλωνας”, απάντησαν “πρώτα η Καρμιώτισσα”. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν. Οι Γκαρσία, Κιρμ, Μαργκάσα, και Φοφανά, όχι μόνο έμαθαν το όνομα του επόμενου αντιπάλου μας, έμαθαν και να τον σέβονται, να μην τον υποτιμούν. Γιατί ξέρουν πως ίσως έτσι στο τέλος να την πατήσουν.

Είναι μικρότερου μεγέθους η Καρμιώτισσα δεν υπάρχει αμφιβολία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί και οτιδήποτε άλλο από καθαρή νίκη που να τελειώνει την πρόκριση από το πρώτο ματς, είναι μη αποδεκτό. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όμως, βλέπουν πως η λογική του “κάθε παιχνίδι ξεχωριστά” δουλεύει θαυμάσια, έτσι δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξουν. Η έπαρση οδηγεί σε έλλειψη συγκέντρωσης και η τελευταία μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταφέρει μέσα στο 2015 να δημιουργήσει τη δυναμική που έψαχνε από το Σεπτέμβριο. Το έπραξε, ακολουθώντας μια πολύ συγκεκριμένη συνταγή. Συνεχίζει λοιπόν ακριβώς με την ίδια νοοτροπία, ελπίζοντας πως θα της βγει μέχρι το τέλος!