Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρει πως μπορεί!

Ξέρει πως μπορεί!

pod-ael-tsirio-b64


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις πάει στο αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με εξαίρεση τις δεδομένες και τις πιθανές απουσίες, τα υπόλοιπα δεδομένα είναι με το μέρος της. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, οι παίκτες έχουν πάρει χθες ένα μισθό και προσεγγίζουν με αυτοπεποίθηση το παιχνίδι με το Αποέλ. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο ξέρουν πως όποια κι αν είναι τελικά η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Κώστας Καϊάφας, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να φύγει από το ματς νικήτρια.

Παρά την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία πάντως, υπάρχει ηρεμία. Η γνώση ότι μπορεί να έρθει η νίκη, δεν προκαλεί ούτε άγχος ούτε πίεση. Πάμε στο ματς, σαν να ήταν οποιοδήποτε άλλο, απλά με περισσότερους λόγους και κίνητρα να θέλουμε το τρίποντο. Δεν πρόκειται να πανικοβληθούμε αν το ματς στραβώσει, ξέρουμε όμως πως από μας εξαρτάται να κυλήσει ομαλά και να γείρει η πλάστιγγα προς το μέρος μας. Μπορεί να μας χωρίζουν 7 βαθμοί από τον αιώνιο, σε απόδοση και ποιότητα όμως δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε.

Άλλες 2 μέρες λοιπόν μέχρι το ντέρμπι. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το προσεγγίζει με πίστη και μεγάλη θέληση για το τρίποντο. Η σκέψη του τι θα γίνει αν κερδίσουμε, τους άλλους είναι που αγχώνει, όχι εμάς. Εμείς πάμε να κάνουμε απλά τη δουλειά μας.