Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν

Ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν

pod-apollon-lemeso27


Τόσες μέρες μιλάμε για αυτοπεποίθηση και πίστη. Λέμε επίσης πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βγει νικήτρια του ντέρμπι αν κάνει το παιχνίδι της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάμε αλαζονικά στο ματς. Κάθε άλλο, ξέρουμε πολύ καλά ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Καλύτερα από όλους μας όμως ξέρουν οι παίκτες και το τεχνικό τημ, αφού ως γνωστόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ δίνουν μεγάλη έμφαση στο διάβασμα του αντιπάλου τους.

Ο αυριανός αντίπαλος, είναι πρωτοπόρος, μας κέρδισε στον πρώτο γύρο με 3-0 και έχει μια από τις πιο ισορροπημένες, αν όχι την πιο ισορροπημένη εντεκάδα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να έρχεται στη Λευκωσία χωρίς το μεγάλο του όνομα, το Γκαστόν Σαγκόι, αλλά έχει αποδείξει πως χωρίς αυτόν παίζει ακόμα πιο ομαδικά κι ας στερείται των εμπνεύσεων του. Δεν είναι τυχαία πρώτος ο Απόλλωνας και ας μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος μας για να πετύχει μια ευρεία νίκη.

Αυτή τη φορά βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατάει πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έχει βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Εκείνο που μένει είναι να βγάλει διάθεση και πάθος στο γήπεδο και πάνω από όλα, να μείνει προσηλωμένη στην τακτική της και μέσω συγκέντρωσης να αποφύγει τα εύκολα λάθη. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε όμως πως μπορούμε και να κερδίσουμε.