Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδειάζει το Ηλίας Πούλλος

Αδειάζει το Ηλίας Πούλλος

ethniki-xaris-antonis


Αδειάζει το Ηλίας Πούλλος, αφού αποχωρούν αρκετοί ποδοσφαιριστές για εθνικές υποχρεώσεις. Έτσι κι αλλιώς για σήμερα λογικά θα υπάρξει ρεπό, όμως και τις επόμενες μέρες οι απόντες θα είναι πολλοί. Μάλιστα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι δυο τερματοφύλακες Παναγή και Γιωργαλλίδης, έτσι ο Καϊάφας θα πρέπει να κάνει προετοιμασία με το Νικόλα Χαραλάμπους και ένα τερματοφύλακα από την εφηβική ομάδα.

Η Εθνική Κύπρου, πάει στο Βέλγιο για τον πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στους Κομπανί, Αζάρ, Κουρτουά, Ντε Μπράιν, Τσάντλι και τα τόσα άλλα αστέρια των Κόκκινων Διαβόλων, το Σάββατο 28 Μαρτίου. Στις τάξεις της θα έχει τους Αντώνη Γιωργαλλίδη, Χάρη Κυριάκου, Γιώργο Οικονομίδη και Κωνσταντίνο Παναγή. Όλοι τους έχουν πιθανότητες να είναι στη βασική εντεκάδα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Λεάντρο μετά την επιστροφή, του χάρισαν μια θέση στους 24 εκλεκτούς του Παλ Νταρντάι. Η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Ελλάδα στις 29 Μαρτίου, για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου και ο Λέο νιώθει δικαιωμένος για την κλήση μετά από καιρό.

Τακτικός στις κλήσεις της πατρίδας του, είναι ο Αντρέ Σκέμπρι που αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Μάλτας. Ο Αντρέ δεν θα μπορούσε να λείψει λοιπόν από τους 26 που κάλεσε ο Πιέτρο Τσετίν, για τους αγώνες με Γεωργία και Αζερμπαϊζάν. Όπως πάντα θα τα δώσει όλα, αφού δεν έκρυψε ποτέ την τιμή του να παίζει για τη Μάλτα.

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Γεωργία πάντως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα συμπαίκτη του. Ο Τιμούρ Κετσμπάια έφυγε από την Εθνική Γεωργίας, ο Ούτσα Λομπιανίτσε όμως έχει την εκτίμηση και του καινούριου τεχνικού Κάχα Τσατάτζε. Το φιλικό με τη Μάλτα του Σκέμπρι θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου, ο Ούτσα όμως θα μείνει με την Εθνική του μέχρι τις 29.

Ο Άντραζ Κιρμ, μετράει 64 ολόκληρες συμμετοχές με την Εθνική Σλοβενίας και όπως φαίνεται θα αυξηθούν. Ο Κιρμ για άλλη μια φορά βρίσκεται στους εκλεκτούς του Κάτανετς, για το επίσημο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο (27/3) αλλά και το φιλικό με το Κατάρ (30/3) που θα διεξαχθεί στ Ντόχα.

Τέλος στην Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, έχουν κληθεί οι Παντελής Κονομή, Αντρέας Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Παναγή. Η Ελπίδων θα παίξει με Ισραήλ στις 26 Μάρτη και Ρουμανία στις 31. Ο Παναγή θα αγωνιστεί μόνο στο δεύτερο, αφού πριν ενσωματωθεί με την Ελπίδων, θα είναι στην αποστολή της Ανδρών.