Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άδοξο τέλος και με ρίσκο

Άδοξο τέλος και με ρίσκο

kaz-kosmos-doxa395-moreira


Κεραυνό εν αιθρία δεν το λες. Εδώ και εβδομάδες μπορούσαν όλοι να καταλάβουν πως ο Ζοσέ Μορέιρα είναι πιο κοντά στην πόρτα εξόδου παρά στην παραμονή. Ότι θα ανακοινωνόταν μήνα Μάρτιο όμως πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του, σίγουρα δεν το περίμενε κανείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει ένα ρίσκο και ελπίζουμε να της βγει.

Στην σύγχρονη ιστορία μας έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τους τερματοφύλακες. Ο Ζοσέ Μορέιρα κατάφερε πέρσι να δώσει ηρεμία και να μας αναγκάσει να τον εμπιστευτούμε. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός χαρακτήρα και επαγγελματίας που πρόσφερε με την εμπειρία του και στα αποδυτήρια. Φέτος ναι, έκανε σοβαρά λάθη που έπληξαν την εικόνα του. Ίσως αυτά στο τέλος της ημέρας, σε συνδυασμό με την απόφαση για εκ νέου μείωση του προϋπολογισμού του χρόνου, να οδήγησαν σε πρόωρες αποφάσεις.

Αν μη τι άλλο πάντως, η ανακοίνωση επιχειρεί να σταματήσει τις φήμες και τι κακοήθιες για τον ποδοσφαιριστή. Θεωρούμε όμως πως ακόμα κι αν η απόφαση ήταν από τώρα να φύγει (που η αλήθεια να λέγεται, δεν θέλαμε να φύγει), ο Ζοσέ θα έπρεπε να παραμείνει εν ενεργεία μέχρι το Μάιο. Έχει προσφέρει στην ομάδα μας, εντός και εκτός γηπέδου και θα μπορούσε το τέλος να έρθει διαφορετικά. Στο δικό μας μυαλό ο Μορέιρα θα παραμείνει ένας τερματοφύλακας που μετά τους Λεόνιδες και τους Λεβίτες, πρόσφερε ασφάλεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ