Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφήνουν πίσω τους το Αποέλ

Αφήνουν πίσω τους το Αποέλ

kaz-derby-apoel-338


Το αιώνιο ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε να κερδίσει, αλλά πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει πολλά να κρατήσει, αλλά και κάποια να διορθώσει αφού πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ότι έγινε έγινε πάντως και όλοι στο Ηλίας Πούλλος αφήνουν πίσω τους το Αποέλ, μιας και η συνέχεια είναι καυτή.

Μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα Γολγοθά από 12 τουλάχιστον (ελπίζουμε να γίνουν 13 με το τελικό κυπέλλου) ντέρμπι. Πιστή στον τρόπο σκέψης που ακολουθεί όλη τη χρονιά, για την ώρα βλέπει μόνο το επόμενο κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο. Οι δυο ομάδες τελείωσαν την κανονική περίοδο με τους ίδιους ακριβώς βαθμούς, κάτι που δείχνει πόσο αμφίρροπο θα είναι το παιχνίδι. Στην προηγούμενη επίσκεψη της στη Λάρνακα πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με χαμόγελο και ήταν το ματς που σήμανε την αντεπίθεση. Τον τρόπο λοιπόν τον ξέρει.

Η εμφάνιση στο ντέρμπι με το Αποέλ ήταν εντυπωσιακή, απαγορεύεται όμως ο εφησυχασμός. Η ΑΕΚ δεν αστειεύεται, είναι στα πάνω της και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Επιβάλλεται λοιπόν να συγκεντρωθούμε σε αυτήν, να την κερδίσουμε εκ νέου μες το σπίτι της και να δούμε ακόμα πιο αισιόδοξα τη συνέχεια!