Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ποδόσφαιρο

Αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ποδόσφαιρο

Ελενα


Στην ιστοσελίδα allaboutsoccer.net που ασχολείται με θέματα ακαδημιών κάθε ηλικίας έδωσε συνέντευξη η Έλενα Αριστοδήμου, παίκτρια ποδοσφαίρου στην ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έχει πρόταση από την ακαδημία της Άρσεναλ γυναικών. Διαβάστε πιο κάτω τη συνέντευξη:

-Έλενα από πότε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και τι σε ώθησε στο να αγαπήσεις το άθλημα και να ασχοληθείς μ’ αυτό; Το ποδόσφαιρο μου άρεσε από την ηλικία 5-6 ετών και όταν ήμουν 9 χρονών έκανα εγγραφή στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από πολύ μικρή που πήγαινα στο γήπεδο να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα ένοιωσα την αγάπη μου γι’αυτό.

-Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σε βοήθησαν στο να αναπτύξεις και να αναδείξεις το ταλέντο σου; Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν ο κύριος Nenant Starovlach, επειδή όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στην προπόνηση, κανένας δε μου έδινε σήμασία επειδή δεν ήξερα να παίζω μπάλα και με έπιανε την ώρα της προπόνησης και με βοηθούσε να βελτιωθώ σε διάφορα πράγματα. Μετά ήταν ο Κύριος Κόκος Περικλέους ο οποίος με βοήθησε να προπονηθώ για το Cyprus Elite Camp. Από εκεί και πέρα οι προπονητές που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ είναι ο κ. Μάριος Κουδελλής και ο κ. Δήμος Θεοδώρου.

-Ποια είναι τα μυστικά για ένα ποδοσφαιριστή/στρια για πετύχει; Δεν μπορώ να ξέρω αυτά τα μυστικά γιατί είμαι πολύ μικρή, αλλά μπορώ να σας πω ότι αυτό που κάνεις πρέπει να το αγαπάς και να το κάνεις με πάθος. Στη προπόνηση πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου και για να πετύχεις πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους.

-Πως είναι η εμπειρία σου στο Λονδίνο καθώς προπονείσαι με τις κορυφαίες αθλήτριες της ARSENAL; Μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Η προπόνηση γίνεται σε πολύ πιο ψηλούς ρυθμούς και κανένας δε γελά της προπόνησης. Από την πρώτη προπόνηση με έκαναν να νοιώσω μέλος της ομάδας τους, άσχετα αν είμαι από άλλη χώρα και με βοηθούσαν να καταλαβαίνω τις ασκήσεις καλύτερα.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; Να παίξω ποδόσφαιρο στο ανώτατο επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

-Ποια είναι τα πρότυπα/ινδάλματα σου; Το πρότυπο μου είναι ο Ronaldinho

Πηγή: allaboutsoccer.net

*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά που βρισκόταν η Έλενα στο Λονδίνο στο σύνδεσμο της πηγής.