Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανεβαίνουν ατομικά, στοίχημα η χημεία

Ανεβαίνουν ατομικά, στοίχημα η χημεία

kaz-kosmos-apoel220


Ιδιαίτερα ανεβασμένοι σε ατομικό επίπεδο ήταν χθες οι Ιβάν Ρούνιε και Ερόλντ Γκουλόν. Ο Κροάτης δείχνει εδώ και καιρό πως είναι σε ανοδική πορεία, ενώ ο Γάλλος έκανε χθες την καλύτερη του εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος. Όταν όμως οι δυο κεντρικοί αμυντικοί κάνουν τόσο καλή εμφάνιση και η ομάδα δέχεται εύκολο γκολ, πρέπει να δούμε και τι πήγε λάθος.

Το τέρμα βέβαια δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη των δύο, αφού γενικώς η άμυνα πιάστηκε εκτός ισορροπίας. Ο Χαραλαμπίδης έμεινε στην πλάτη του Λεάντρο, ο Γκουλόν καθυστέρησε κάπως να κλείσει, ο Ρούνιε βρέθηκε να πρέπει να “ελέγξει” οποιαδήποτε κίνηση στο πρώτο δοκάρι, αλλά και τον Ραφίκ Τζιμπούρ που τελικά σκόραρε. Στιγμή ολιγωρίας από όλη την άμυνα, γενικώς όμως δεν είναι ικανή να αμαυρώσει την γενικότερη απόδοση των δύο.

Με τα σωματικά προσόντα που διαθέτουν Ρούνιε και Γκουλόν, αλλά και το γεγονός πως και οι δύο ξέρουν μπάλα, μπορούμε να αισιοδοξούμε πως με την πάροδο του χρόνου θα βρουν χημεία (ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι τους μαζί) και θα κτίσουν τοίχος στο κέντρο της άμυνας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκει στο πρόσωπο τους μπόλικη δύναμη, ύψος, αλλά και τους παίκτες που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι της ομάδας από πίσω και δεν θα διώχνουν απλά στα τυφλά. Φτάνει να συνεχίσουν να παίζουν μαζί και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.