Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από δω και πέρα, όλα παίζουν ρόλο

Από δω και πέρα, όλα παίζουν ρόλο

kaz-derby-apoel-364


Από σήμερα, το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του. Αυτή η φάση θα βγάλει πρωταθλητή, αυτή η φάση θα δώσει εισιτήρια για την Ευρώπη, αυτή βγάζει και τι διαβάθμιση, όμως το τελευταίο δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εστιάζοντας στον όμιλο που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πως από δω και πέρα, κάθε παιχνίδι, κάθε βαθμός που κερδίζεται, είναι σημαντικός αφού τον χάνει ανταγωνιστής, ενώ κάθε βαθμός που χάνεται, δύσκολα θα κερδηθεί πίσω στη συνέχεια.

Πάρτε τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για παράδειγμα. Ας θεωρήσουμε πως κερδίζουν ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλωνας και Αποέλ. Η ομάδα μας δεν θα έχει πλησιάσει την κορυφή, θα έχει απομακρυνθεί όμως 4 βαθμούς από την Ανόρθωση και 3 από την ΑΕΚ, ενώ ο Ερμής θα το πάρει απόφαση πως η 3η θέση μένει όνειρο. Αντίθετα αν Ανόρθωση και ο Ερμής κόψουν βαθμούς από τους πρωτοπόρους, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πλησιάσει και την κορυφή. Δεν θα αναθεωρήσει στόχους, θα είναι όμως πιο κοντά.

Όλα τα πιο πάνω σενάρια βέβαια, προϋποθέτουν νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ας συγκεντρωθούμε λοιπόν στο παιχνίδι μας, ώστε να την κερδίσουμε στο γήπεδο, έχοντας όμως στο μυαλό μας και όλα τα παράπλευρα κέρδη που θα φέρει αυτή. Μπαίνουμε στα σημαντικά, και η ομάδα μας είναι γεννημένη για τέτοια!