Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζουν οι επιστροφές

Αρχίζουν οι επιστροφές

proponisis-geri14


Πιο γεμάτο θα μοιάζει σήμερα το Ηλίας Πούλλος, αφού αρχίζουν σιγά σιγά να επιστρέφουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλο το ρόστερ θα βρίσκεται βέβαια στο Γέρι μεσοβδόμαδα, όμως σίγουρα το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας από σήμερα (ή το αργότερο αύριο) θα είναι πιο ζωντανό.

Συγκεκριμένα, έχουν ολοκληρώσει τις διεθνείς τους υποχρεώσεις οι Κυριάκου, Οικονομίδης (βρίσκονται από χθες στην Κύπρο), Σκέμπρι, Λομπιανίτσε, Λεάντρο. Όσοι τελείωσαν από το Σάββατο, δηλαδή οι τέσσερις πρώτοι αναμένεται πως σήμερα θα προπονηθούν κανονικά με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λεάντρο μόλις αργά το βράδυ της Κυριακής είχε 90λεπτο, έτσι προπόνηση θα κάνει την Τρίτη.

Συνεχίζει με τιν Εθνική του ακόμα ο Κιρμ, ο οποίος καθώς μιλάμε βρίσκεται στη Ντόχα του Κατάρ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Εθνική της χώρας. Επιπρόσθετα, υποχρεώσεις με την Ελπίδων έχουν οι Κονομής, Παναγή και Παναγιώτου και θα μπουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Σήμερα θα προσπαθήσουν να γυμναστούν κανονικά και παίκτες οι οποίοι απείχαν λόγω τραυματισμού. Πρόκειται για τους Γιωργαλλίδη, Ρούμπιο και Φυλακτού. Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν ποιοι θα προλάβουν.