Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bingo με μπύρες!

Bingo με μπύρες!

bingo1


Τρία ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν τις τελευταίες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ μέρες. Το πρώτο, ήταν το διπλό στο Παπαδόπουλος. Το δεύτερο, η λειτουργία του διαδικτυακού Bingo της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και το τρίτο που “μέθυσε” τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, η κυκλοφορία της μπύρας! Για το ποδοσφαιρικό θα τα πούμε σε άλλα κομμάτια, σε αυτό εστιάζουμε στο Bingo και την μπύρα.

Σε κανέναν δεν αρέσει καταρχάς που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταχρεωμένη και καταφεύγει σε αυτές τις κινήσεις για να σωθεί. Μακάρι να γίνονταν υπό πιο υγιείς συνθήκες και σαν κομμάτι της γιγάντωσης του σωματείου μας. Branded μη ποδοσφαιρικά προϊόντα άλλωστε, έχουν πολλά μεγάλα clubs ανά το παγκόσμιο και είναι κάτι που ένας σύλλογος που διαθέτει τόσο κόσμο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιβάλλεται να κάνει. Η αλήθεια όμως είναι πως στη παρούσα φάση, το σωματείο μας προχώρησε σε αυτές τις κινήσεις γιατί χρειάζεται ρευστό.

Τόσο το bingo όσο και η μπύρα, μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο σωματείο. Χονδρικά, αν καταφέρνουμε κάθε δευτέρα που είναι η κλήρωση του bingo να πωλούμε 3000 κάρτες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάζει στα ταμεία της 14000 ευρώ. Και οι 3000 δεν είναι μεγάλος αριθμός, μάλλον μικρός για τα δεδομένα μας, ειδικά από τη στιγμή που δεν δίνουμε απλά εισφορά, ίσως πάρουμε και κάτι πίσω αφού κάθε εβδομάδα μοιράζονται 1000 ευρώ, ενώ ίσως στο μέλλον μελετηθούν κι άλλα κέρδη.

Όσον αφορά τη μπύρα τώρα, είναι το..αγαπημένο ποτό του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ! Κάθε πράσινο ψυγείο έχει αρκετές, πλέον θα είναι λεβέντικες και πράσινες. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι όταν γίνονται τέτοιες συμφωνίες, καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πόσο ακριβώς ωφελείται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για να μην δημιουργούνται σκιές όπως έγινε στο παρελθόν και να ξέρουμε ακριβώς τι δίνουμε στο σωματείο.