Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρόνος στα νιάτα!

Χρόνος στα νιάτα!

youngsters


Οι νίκες είναι πάντα ωραίες, σε ένα φιλικό όμως σαν το σημερινό δεν έχουν καμία σημασία. Ο Κώστας Καϊάφας άλλωστε ζήτησε τη διεξαγωγή του, έτσι ώστε να διατηρήσει σε ετοιμότητα τους παίκτες της πρώτης ομάδας και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, που θα ψάξουν τα επόμενα χρόνια τις ευκαιρίες τους να καθιερωθούν. Και οι δυο στόχοι του κόουτς, έχουν επιτευχθεί.

Εστιάζοντας πάντως στο δεύτερο σημείο, είδαμε σήμερα πολλά νεαρά παιδιά να φοράνε το τριφύλλι της πρώτης ομάδας, έστω και σε φιλικό. Ο Νίκος Χαραλάμπους και ο Απόλλωνας Βασιλείου ήταν στην αρχική εντεκάδα. Ανδρέας Σοφοκλέους και Κωνσταντίνος Λούβαρης έπαιξαν όλο το δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο μπήκαν σαν αλλαγή οι Άγγελος Χρυσοστόμου, Ρένος Ηροδότου, Θεοδόσης Χρίστου,ο Λοΐζου οι δυο αδερφοί Θεοδούλου. Κάποια ονόματα από τα πιο πάνω ο κόσμος τα ξέρει, άλλα ελπίζουμε σιγά σιγά να τα μαθει!

Δύσκολα θα μπορέσουν προφανώς όλα τα παιδιά να κάνουν καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σημαντικό όμως, είναι πως ξέρουν πως με τον Καϊάφα στον πάγκο, θα έχουν τις ευκαιρίες. Γνωρίζουν πως το τεχνικό τημ παρακολουθεί την πρόοδο τους, έτσι έχουν κίνητρο να δουλεύουν σκληρά. Και παίζοντας στα φιλικά, μαζεύουν εμπειρίες!