Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου για τα φιλικά, τους τραυματίες και το οικονομικό

Δημητρίου για τα φιλικά, τους τραυματίες και το οικονομικό

futsal (9) dimitriou


Στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport έκανε δηλώσεις ο Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας για το φιλικό χθες με τους παλαίμαχους, όπως και το σημερινό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ακόμη μίλησε για τους τραυματίες αλλά και την προσπάθεια που γίνετε για το οικονομικό. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για το χθεσινό φιλικό με τους παλαίμαχους: «Ήταν όμορφες οι στιγμές που προσέφερε το χθεσινό φιλικό. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα στην Ομόνοια. Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα και ήταν στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας για οικονομική ανάκαμψη του σωματείου».

Για τον κόσμο: «Είχε αρκετό κόσμο. Βοήθησε την ομάδα και απόλαυσε τις στιγμές, περνώντας ένα ευχάριστο απόγευμα. Ήταν όμορφες οι στιγμές και τις χαρήκαμε όλοι».

Για το σημερινό (16:30) φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα: «Θέλουμε να κάνουμε αυτό το φιλικό για να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του σταδίου ενόψει του αγώνα με τον Ερμή. Θα είναι μια ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν πολύ μέχρι στιγμής. Θα κάνουμε το πρόγραμμα μας με στόχο να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Φοφανά: «Έχει ένα πρόβλημα από τη φάση με τον Νούχου και κάνει φυσιοθεραπεία. Ελπίζουμε από Δευτέρας να αρχίσει κανονικά προπόνηση».

Για τον Ρούμπιο: «Είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα με τον Ερμή».

Για τον Φυλακτού: «Δεν μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι προπονείται ατομικά. Ελπίζουμε σύντομα να είναι κοντά μας και αυτό θα γίνει με την ειδική μάσκα που θα φτιαχτεί».

Για τον Γιωργαλλίδη: «Από Δευτέρας θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα».

Για το περιστατικό με τον τραυματισμό του Φυλακτού: «Έχουμε την εντύπωση ότι έχει περάσει στο… ντούκου. Δεν έχει πάρει τη διάσταση που έπρεπε να πάρει. Κάποιες ενέργειες καταστρέφουν το άθλημα μας, και πληγώνουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Στερούμαστε τον ποδοσφαιριστή μετά από ένα σοβαρό περιστατικό που θα μπορούσε να ήταν χειρότερο».

Αν έκανε κάποιες ενέργειες η Ομόνοια για το θέμα: «Το σωματείο έκανε τις ενέργειες του και τις κάνει. Το θέμα είναι η ευρύτερη αντιμετώπιση του θέματος γενικά. Θα πρέπει να μας προβληματίσει το πώς έχουμε δεχτεί αυτό το περιστατικό».

Για τον Ποτέ: «Ανεβάζει ρυθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει. Του λείπουν λεπτά στο γήπεδο και όσο παίζει θα ανεβαίνει».

Για το οικονομικό: «Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η προσπάθεια που έγινε και συνεχίζει να γίνεται, είναι συγκινητική. Αυτή η προσπάθεια είναι σε καλό δρόμο. Είμαστε κοντά στο να τα καταφέρουμε. Αισιοδοξούμε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε ολοκληρωμένο φάκελο. Αυτή η συγκινητική και τιτάνια προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Είμαστε σε καλό δρόμο και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε, φτάνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε καλύψει σημαντικό μέρος, όμως δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε. Ο ρυθμός που κινείται η προσπάθεια, μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Με την ευκαιρία, το Σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους φίλους έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας τους και όσους έχουν αγοράσει λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης, αυτούς που προμηθεύονται ή στηρίζουν τα προϊόντα και της υπηρεσίες της ομάδας μας, αυτούς που συμμετείχαν στην πρώτη κλήρωση του Bingo Ομόνοια.

Επίσης, το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά τους φίλους που είτε έχουν δανείσει χρηματικά ποσά, είτε έχουν κάνει εισφορές. Ακόμη, το Σωματείο μας ευχαριστεί όσους έχουν δείξει κατανόηση στους διακανονισμούς που έχουν γίνει, αλλά και όσους έχουν δουλέψει σκληρά – σε όλη την Κύπρο – για να βοηθήσουν στην προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ». ​

Πηγή: Super Sport FM