Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Περήφανοι για την εικόνα, με τόσα προβλήματα”

Δημητρίου: “Περήφανοι για την εικόνα, με τόσα προβλήματα”

pod-omo-ael2-dimitriou


Για όλα όσα έχουν σχέση με το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και τη συνέχεια για την ομάδα μας μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου στο ΣΠΟΡ-FM και τον Αντρέα Μιχαήλ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως η ομάδα μας άξιζε τη νίκη αλλά και ότι επικρατεί περηφάνια για την εικόνα που εκπέμπει με τόσα οικονομικά προβλήματα. Μίλησε επίσης για τη διαιτησία, αλλά και τον τρόπο που ο Γιωργαλλίδης και η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασαν στη ρίψη κροτίδων.

Για το χθεσινό παιχνίδι

Γενικά το παιχνίδι ήταν ένα ματς στο οποίο κάθε ομάδα είχε τα καλά της διαστήματα που έλεγχαν και πίεσαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μεγαλύτερα καλά διαστήματα, φτιάξαμε ευκαιρίες αν και είχε και το Αποέλ τις δικές του, αλλά στη τελική μένει το αποτέλεσμα. Στο μυαλό μας υπάρχει μια πίκρα κυρίως γιατί δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη επιθειτκή προσπάθεια του Αποέλ, κάτι που έγινε και κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είχαμε απειληθεί, φλερτάραμε με το 2ο γκολ και στην πρώη τους φάση δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες. Εκτός από αυτό πίκρα μας μένει και για το δοκάρι του Σκέμπρι. Λίγα εκατοστά πιο κάτω να ήταν η μπάλα θα παίρναμε τη νίκη. Μας μένει έτσι μια πίκρα.

Για τη μεγάλη προσπάθεια και την εικόνα από το Δεκέμβριο και μετά
Η ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, έδειξε πως έχει ποιότητα, είναι δουλεμμένη, μπορέι να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και αυτό είναι το μεγάλο μας κέρδος. Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ειδικά για μας που νιώθουμε την απειλή να μην υπάρχει αυτό το σωματείο. Το να βλέπουμε την ομάδα με τόσα προβλήματα να βγάζει τέτοια εικόνα, μας ικανοποιεί και μας δίνει κουράγιο. Η 5η θέση είναι αυτή που μένει και μας αδικεί, δεν αντιπροσωπεύει αυτά που δώσαμε. Πληρώνουμε τον πρώτο γύρο με κάποια άσχημα αποτελέσματα. Από το Δεκέμβριο και μετά είμαστε πολύ καλύτεροι, και σύμφωνα με τα όσα δώσαμε μεΑποέλ, Απόλλωνα και ΑΕΚ, το ότι πήραμε 2 βαθμούς είναι εντελώς άδικο. Ασφαλώς θα πρέπει να δούμε πέραν της ατυχίας και κάποια λάθη που έγιναν από τη διαιτησία, τι πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε πιο ουσιαστικά και να παίρνουμε βαθμολογικό κέρδος εκτός από εμφανίσεις.

Για τις λεπτομέρειες στα ντέρμπι
Είναι αλήθεια πως στα ντέρμπι, πολλές φορές δεν είναι το σημαντικό να είσαι η καλύτερη ομάδα, αλλά να βρίσκεις το τρόπο να κερδίζεις. Να έχεις ουσία και ν απαίζεις για το αποτέλεσμα. Αν έρθει και η εμφάνιση, είναι ότι καλύτερο. Τα ντέρμπι λέμε πως κρίνονται στις λεπτομέρειες και ήταν εναντίων μας για οποιοδήποτε λόγο, ατυχία, διαιτησία, καθαρό μυαλό, απροσεξίες.Όλα παίζουν το ρόλο τους και τα πληρώσαμε. Αυτό είναι κάτι που μας πικραίνει, πληρώνουμε όλα τα λάθη μας. Δεν θυμάμαι ματς πρόσφατα ναπούμε φανήκαμε τυχεροί, πληρώνουμε τα πάντα και αυτό μας κρατά πίσω. Δεν θα μείνουμε να κλαίμε τη μοίρα μας, αντίθετα νιώθουμε δυνατοί. Είμαστε περήφανοι που το σωματείο είναι όρθιο, διεκδικητικό απέναντι σε μια ομάδα που έχει μπάτζετ πέραν των 10 εκατομμυρίων. Μπορούμε να φτάσουμε το στόχο μας να βγούμε Ευρώπη.

Για το Μίκαελ Ποτέ
Λανθασμένα εξάγηκε το συμπέρασμα πως ο Ποτέ ήταν στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, δεν είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Αντίθετα ακόμα και τη μέρα πριν το ματς είχαμε πει πως δεν είναι για ψυχολογικούς λόγους. Για να μπει στην αποστολή, μπορούσε να αγωνιστεί. Όταν λέμε ότι ένας παίκτης κάνει ατομικό, προπονείται, απλά διαφορετικά από την ομάδα. Πολλές φορές το πρόγραμμα έχει δύσκολες ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Μίκα αντέδρασε πάρα πολύ καλά στα δυο κατάγματα, όταν λέγαμε πως θα χρειαστεί 2 μήνες το λέγαμε με κάθε επιφύλαξη αφού δεν ξέραμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Πλέον θέλει αγωνιστικά λεπτά για να μπει στους ρυθμούς που πρέπει. Μοναδικό πρόβλημα πλέονο Ρούμπιο που είναι στη σωστή πορεία, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα χθες, αλλά πρέπει να πάμε πίσω στις προπονήσεις την Τρίτη για να ξέρουμε.

Για το ματς με την Ανόρθωση
Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τα περιθώρια λάθους περιορίζονται, συνεπώς κάθε βαθμός που χάνεται είναι σημαντικός. Έτσι προσεγγίζουμε την Ανόρθωση, που είναι πολύ καλή ομάδα, αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με μας, είναι όμως διεκδικητική ομάδα που μπορεί αν κερδίσει οποιονδήποτε, όπως και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αν το κάνουμε θα κερδίσουμε. Νιώθουμε πως είμαστε από τις καλύτερες ομάδες και μπορούμε από μόνοι μας να ορίζουμε τη μοίρα μας.

Για το κεφάλαιο διαιτησία
Επειδή έγιναν κάποιες αναφορές για τη διαιτησία να πω κι εγώ. Ναι υπήρξαν δύσκολες φάσεις όπως το γκολ μας, που είναι στη κρίση του διαιτητή κατά πόσο έπρεπε να μετρήσει. Υπήρχαν και στη δική μας πλευρά φάσεις που έπρεπε να εξελιχθούν διαφορετικά, όπως το κτύπηαμ του Λάνιγκ στο Σκέμπρι, το οφσάιντ του Σκέμπρι στο τέλος. Εμείς σεβόμαστε το δικαίωμα που έχει κάθε ομάδα να διαμαρτυρηθεί και δεν σημαίνει πως όταν το κάνει προσπαθεί να μειώσει άλλους ή να δικαιολογηθείς. Και το Αποέλ έχει αυτό το δικαίωμα, όμως είναι παράξενο που πριν μια βδομάδα το Αποέλ είχε εκδόσει ανακοίνωση που έλεγε πως έχει πάγια πολιτική να μην σχολιάζει διαιτησία επειδή δεν είναι σωστό. Βλέπουμε όμως πως τώρα κάνουν κριτική, όμως τουλάχιστον δεν χρειάζεται να λέμε κάτι παραπάνω και να μην στηρίζουμε τις κουβέντες μας. Καλύτερα να αποφεύγονται υπερβολές, θα σχολιαστεί η διαιτησία με όμορφο τρόπο, σωστό και όταν αδικηθείς έχεις το δικαίωμα στα σωστά πλαίσια να διαμαρτυρηθείς. Εκφράζεις ένα παράπονο.

Για την αντίδραση του Γιωργαλλίδη στη ρίψη κροτίδων

 

Ακόμα ένα σημείο είναι η διαφορετικότητα της αντίδρασης του σωματείου μας, στη περίπτωση ρίξης κροτίδας στο τερματοφύλακα μας. Δείτε πως αντέδραση ο τερματοφύλακας και η ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλουμε να κερδίζουμε μόνο στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε αλλιώς; Δεν είμαστε όμως ηθοποιοί και πρέπει να επιβραβεύονται συμπεριφορές σαν του Αντώνη και να κακίσουμε τέτοιες ενέργειες από οποιαδήποτε ομάδα. Πληγώνουν το ποδόσφαιρο μας και τις ομάδες.

Ευχαριστίες στον κόσμο

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο μας, είχαν δικαιολογίες να μην έρθουν όμως ήρθαν και στήριξαν την ομάδα, της έδωσαν πολλές βοήθειες.