Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολο πρώτο ημίχρονο για Τράττο

Δύσκολο πρώτο ημίχρονο για Τράττο

pod-ano-omo100


Πολλές δύσκολες φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο, με τον Τράττο να καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Λάθη έγιναν και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο πρώτο ήταν το ζουμί. Δεν αναφέρουμε επίσης κάποιες κάρτες, γιατί υπήρξαν λάθη εκατέροθεν. Πιο κάτω όλες οι αμφισβητούμενες και πως τις είδαμε εμείς:

5′ Στο γκολ της Ανόρθωσης ο Ίσμα ξεκινάει στην ίδια ευθεία, ίσως λίγο πιο μπροστά από την άμυνα μας. Πολύ δύσκολη φάση για τον επόπτη που μάλλον  τη διάβασε σωστά. Στο ξεκίνημα της φάσης είχε ζητήσει φάουλ ο Σκέμπρι.

30′ Ο Σεράν τραβάει το Γκαρσία. Το τράβηγμα είναι ξεκάθαρο, ο Τράττος κλήθηκε να αποφασίσει αν είναι αρκετό να ρίξει τον Ισπανό. Με το γράμμα του νόμου, πέναλτι.

39′ Ξεκάθαρο πέναλτι του Μάκου στον Γκαρσία. Ο Ελλαδίτη κλωτσάει τον Ισπανό από πίσω. Πέναλτι και κίτρινη.

43′ Ο Ίσμα κτυπάει με τον αγκώνα τον Μαργκάσα στο πρόσωπο. Αν ο διαιτητής κρίνει πρόθεση είναι κόκκινη, αν όχι κίτρινη. Ο Ίσμα φαίνεται να κάνει κίνηση, ο Τράττος δεν έδωσε ούτε φάουλ.

45+1′ Ο Τζέισον Δημητριου φαίνεται να τραβάει το Σκέμπρι, παρότι το πλάνο είναι μακρινό. Στη συνέχεια πάει πάνω από τον Μαλτέζο και τον χτυπάει με το γόνατο. Για το τράβηγμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ήταν πέναλτι. Για το κτύπημα, ο Τζέισον πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν αποβλήθηκε.

45+3′ Μάκος και Νούχου κάνουν συνεχόμενα φάουλ στο Φοφανά. Στη συνέχεια και ενώ ο Φόφι ήταν στο έδαφος, ο Νούχου τον κλωτσάει στο πόδι. Ο Νούχου έπρεπε να αποβληθεί.

70′ Ο Γκαρσία φεύγει φάτσα με τον Καμίνσκι, ο επόπτης Τσεντής τον υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

77′ Ο κιτρινισμένος Γκουλόν εκτοπίζει τον Γκονσάλβες. Είναι φάουλ, αλλά δεύτερη κίτρινη για τέτοιο φάουλ θα ήταν μάλλον τραβηγμένη. Αλλιώς προσεγγίζεις ένα κιτρινισμένο παίκτη, αλλιώς ένα που δεν είναι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Μαϊσουράντζε κόντρα στο Αποέλ πριν 2 εβδομάδες. Μόνο με εκείνο τον αντίπαλο θα έπαιρνε δεύτερη κίτρινη, ήταν τραβηγμένη απόφαση.

83′ Ο Γκονσάλβες σκοράρει από ξεκάθαρη θέση οφσαίντ. Το γκολ ορθά ακυρώνεται.