Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένας χρόνος με Καϊάφα στο τιμόνι (Photos)

Ένας χρόνος με Καϊάφα στο τιμόνι (Photos)

Καιαφας (4)


Ακριβώς ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από την ημέρα που ο Κώστας Καϊάφας ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου 2014 ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας σε μια δύσκολη εποχή, που η αγωνιστική εικόνα δεν αντικατόπτριζε σε καμία περίπτωση αυτό που θέλει να βλέπει ο Ομονοιάτης.

Στο πρώτο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας ήταν στις 15 Μαρτίου 2014 κόντρα στον Ερμή στο στάδιο Αμμόχωστος δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου τελείωσε ισόπαλο 1-1. Στην επόμενη αγωνιστική ακολούθησε το αιώνιο ντέρμπι, όπου και εκεί το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 0-0, με την πρώτη νίκη με αυτόν στο τιμόνι να έρχεται στις 30 Μαρτίου σε εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση με σκορ 3-1. Στην περίοδο 2013-14 ο Κώστας Καϊάφας κάθισε στον πάγκο του τριφυλλιού σε 12 αγώνες, με απολογισμό 3 νίκες 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Από την περσινή χρονιά το μοναδικό καλό που βγήκε είναι η έξοδος στην Ευρώπη, με την ΟΜΟΝΟΙΑ αν φτάνει κοντά στην είσοδο της στους ομίλους, όσο καμία άλλη φορά. Ο Κώστας Καϊάφας οδήγησε την ομάδα στα πλέι-οφ όμως η πρόκριση δεν ήρθε, με το τριφύλλι να παίζει έξι αγώνες και να έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Τώρα, στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, 2014-15, μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ του Κώστα Καϊάφα μετρά 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες στο Πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο σε τέσσερις αγώνες που έδωσε έως τώρα πέτυχε ισάριθμες νίκες. Συνολικά σε 45 αγώνες που κάθισε στον πράσινο πάγκο σε επίσημο αγώνα μετρά 22 νίκες, 10 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Δείτε φωτογραφίες με τον αιώνιο αρχηγό σε ρόλο προπονητή πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ: