Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Φανταστικός ο Ποτέ, καλό που επέστρεψε”

“Φανταστικός ο Ποτέ, καλό που επέστρεψε”

kaz-kosmos-doxa221-pote-pote


O Ρενάτο Μαργκάσα στάζει μέλι για τον συμπαίκτη του Μίκαελ Ποτέ και δηλώνει πως είναι σημαντική η επιστροφή του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στο Balla.com.cy για την φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζουν τα επερχόμενα ματς.

“Πιστεύω ότι παίζουμε καλά. Είμαστε σε καλή φάση τώρα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια με θετικό πνεύμα, γιατί πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία”, δήλωσε ο Ρενάτο, προσθέτοντας, “Δεν είναι εύκολη η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά είναι όλα ανοιχτά. Τώρα όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έχουμε και το Κύπελλο από όπου έχουμε επίσης την ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κερδίζουμε και στο τέλος είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε στην πρώτη τριάδα”.

Για την επιστροφή του κανονιού της ομάδας, Ποτέ, είπε: “Ναι, βέβαια, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι σημαντικό να είναι όλοι διαθέσιμοι. Ο Μικαέλ είναι φανταστικός παίκτης. Σκοράρει πολλά γκολ για εμάς και είναι πολύ καλό που τον έχουμε πίσω μαζί μας”.