Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φεύγει το καλοκαίρι ο Ζοσέ

Φεύγει το καλοκαίρι ο Ζοσέ

jose-antonis


Δεν υπάρχουν πλέον ερωτηματικά για το μέλλον του Ζοσέ Μορέιρα αφού η διοίκηση ανακοίνωσε πως ο Πορτογάλος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας μετά το καλοκαίρι. Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο παίκτης είχε μείνει εκτός αποστολής από τα τελευταία παιχνίδια, και σήμερα ενημερώθηκε η πλευρά του πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Οι πράσινοι θεώρησαν πως είναι σωστό να το ανακοινώσουν από τώρα.

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως ο τερματοφύλακας, Χοσέ Μορέιρα, έχει ενημερωθεί σήμερα πως, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Χοσέ Μορέιρα, στη μέχρι στιγμής παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει αποδείξει πως, πέραν από ποιοτικός τερματοφύλακας και σωστός επαγγελματίας, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας παραμένει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Το Σωματείο μας συνεχίζει τον προγραμματισμό του, με γνώμονα την αναγκαιότητα περαιτέρω μείωσης του προϋπολογισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο».