Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φιλικό με ύφος ρετρό και πράσινη διάθεση

Φιλικό με ύφος ρετρό και πράσινη διάθεση

palaimaxoi


Έχουμε αγώνα σήμερα! Και μπορεί να μην δίνει βαθμούς, τρόπαιο, μπορεί να μην προσφέρει κάτι στο γόητρο, είναι όμως ένας αγώνας καθαρά ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΣ! Στις 16:00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με συμμετοχή παικτών της πρώτης ομάδας και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας! Η ανακοίνωση του σωματείου δεν διευκρινίζει αν αυτοί θα χωριστούν παλιοί-νέοι, ή κάπως αλλιώς. Όπως και να έχει όμως, οι νέοι θα τα πουν με τους παλιούς!

Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και χώρος διεξαγωγής το Ηλίας Πούλλος. Μπορείτε λοιπόν να περάσετε τη μέρα σας ευχάριστα και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ βοηθώντας την ίδια ώρα το σωματείο. Ποιος θα κερδίσει πολύ λίγο μας νοιάζει, είναι ευκαιρία να ξαναδούμε παίκτες που λατρέψαμε και αυτούς που λέμε τώρα ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Ραντεβού λοιπόν στο Γέρι!

Στα πλαίσια του φιλικού παιχνιδιού, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα παραδώσουν χρηματικό ποσό ως εισφορά στο Σωματείο μας, για να ενισχύσουν την προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ της 31ης Μαρτίου.

Για τους φίλαθλους που θα είναι στο Γέρι για να παρακολουθήσουν το φιλικό δίτερμα θα λειτουργεί η καντίνα και θα υπάρχουν φυσικά τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!