Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ H ΑΕΚ δεν αστειεύεται

H ΑΕΚ δεν αστειεύεται

pod-aek-omo-margaca


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με το Αποέλ, πρέπει όμως να το αφήσει πίσω της το συντομότερο δυνατό. Να κρατήσει όπως είπαμε τα καλά στοιχεία της, αλλά να κοιτάξει μπροστά. Ο επόμενος αντίπαλος μας, ΑΕΚ, είναι πιθανότατα πιο δύσκολος από τον αιώνιο, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Κι αν νομίσουμε ότι θα κερδίσουμε χωρίς να ιδρώσουμε, είναι πολύ πιθανόν να φύγουμε από τη Λάρνακα με σκυμμένο το κεφάλι.

Η ΑΕΚ δεν αστειεύεται. Τελείωσε τη σαιζόν έχοντας τους ίδιους βαθμούς με μας, είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου, γενικά εξακολουθεί να είναι υγιής. Επιπρόσθετα, έχει επιπλέον κίνητρο να δώσει το κάτι παραπάνω με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού οι μνήμες της εντός έδρας ταπείνωσης της από την ομάδα μας, στην καλύτερη της φάση μάλιστα μες τη χρονιά, είναι ακόμα νωπές. Ο αντίπαλος έχει ένα σωρό λόγους να θέλει νίκη και πρέπει να βρούμε ακόμα περισσότερους!

Στόχος μας κάθε εβδομάδα είναι το επόμενο παιχνίδι και σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ο τελικός νικητής εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, φτάνει βέβαια να δείξουμε την πρέπουσα συγκέντρωση και σοβαρότητα. Να μην τσαλακώσουμε την πολύ όμορφη εικόνα του Σαββάτου.