Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι επίμαχες του αιώνιου ντέρμπι

Οι επίμαχες του αιώνιου ντέρμπι

kaz-kosmos-apoel244-skempri


Έχουμε διαβάσει αρκετά περίεργα για τη διαιτησία τις τελευταίες μέρες. Σαν omonoianews.com, παρότι ειδικά στο πειθαρχικό τομέα ο κ. Νικολαΐδης προστάτευσε επανειλημμένα παίκτες του Αποέλ και κυρίως το Λάνιγκ, δεν κάναμε λόγο, γιατί το ματς ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο. Αντίθετα οι παράγοντες του Αποέλ, εκμεταλλευόμενοι πως δεν τους γίνεται κριτική, προσπαθούν να μας τρελάνουν αφού έβγαλαν και προς τα έξω πως δεν εμπιστεύονται πλέον το Νικολαΐδη!

Τι όμως λένε οι ειδικοί; Πιο κάτω, ο σχολιασμός του Γιαννάκη Κυπριανίδη για τη διαιτησία, στην εκπομπή replay του ΑΝΤ1:

– Στο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην κρίση των διαιτητών αν επηρεάζει ή όχι ο Λεάντρο. Έπρεπε να υπάρξει σωστή ενδοεπικοινωνία, αφού ο Πρώτος διαιτητής, ο επόπτης και ο διαιτητής πίσω από το τέρμα, είχαν άποψη για τη φάση. Είναι μια πολύ δύσκολη φάση.

– Κόκκινη στο Λάνιγκ αφού κτύπησε το Σκέμπρι που ήταν στο έδαφος. Και πάλι δύσκολη φάση. Άλλες 3-4 φάσεις ο Λάνιγκ έπρεπε να πάρει κίτρινη. Τελείωσε το ματς χωρίς κάρτα.

– 1 κίτρινη στον Αμορίν λανθασμένα δεν  δόθηκε

– 2 κίτρινες στο Κακά λανθασμένα δεν δόθηκαν

– 1 κίτρινη στο Μαργκάσα λανθασμένα  δεν δόθηκε

– Πέναλτι που ζητά η ΟΜΟΝΟΙΑ για χέρι, σωστά δεν δόθηκε

– Πέναλτι που ζητά το Αποέλ για χέρι, σωστά δεν δόθηκε, ο Σκέμπρι διώχνει με το κεφάλι

– Στο 84′ , ο Μοράις φαίνεται να σπρώχνει τον Ποτέ μέσα στη περιοχή. Έχουν μόνο ένα πλάνο και δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά αν είναι πέναλτι. Φαίνεται να τον σπρώχνει.

– 1 κίτρινη στο Σέρτζιο, λανθασμένα δεν δόθηκε

 

Φαίνεται πως το 70-30 δεν τους αρέσει. Για αυτό πλέον ο Νικολαΐδης είναι για αυτούς ανεπιθύμητος…