Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η προετοιμασία των διεθνών μας (Pics)

Η προετοιμασία των διεθνών μας (Pics)

LeantroHungary


Με τις Εθνικές ομάδες της χώρας τους έχουν ενσωματωθεί οι Χάρης Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Παναγιώτου, Παντελής Κονομής, Λεάντρο Μαρκολίν, Αντρέ Σκέμπρι, Άντραζ Κιρμ και Ούτσα Λομπιανίτσε.

Προπόνηση χθες και σήμερα είχαν οι τρεις πράσινοι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου, ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μία αύριο πριν αναχωρήσουν για Βέλγιο. Κανονικά προπονήθηκαν οι Παναγή, Οικονομίδης και Κυριάκου και υπολογίζονται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Οι δύο διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Κονομής και Φιλιώτης προπονήθηκαν χθες και σήμερα, ενώ αύριο θα γίνει ακόμη μια προπόνηση πριν το φιλικό με το Ισραήλ.

Οι ξένοι διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προετοιμάζονται και αυτοί για της υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Ο Λεάντρο βρίσκεται στην Ουγγαρία από χθες και μάλιστα συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας. Ούτσα και Σκέμπρι ταξίδεψαν και οι δύο στη Γεωργία όπου οι Εθνικές τους ομάδες θα δώσουν φιλικό μεταξύ τους μέσα στην εβδομάδα. Ο Σκέμπρι και οι συμπαίκτες του προπονήθηκαν σήμερα στο εθνικό στάδιο της χώρας. Με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας βρίσκεται ο Κιρμ, ενόψει του αγώνα κόντρα στο Σαν Μαρίνο.