Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως ο Φόφι, δύσκολα Άλεξ και Ποτέ

Ίσως ο Φόφι, δύσκολα Άλεξ και Ποτέ

pod-karm (25)


Οι Μαργκάσα και Οικονομίδης δεν δέχθηκαν κάρτα κόντρα στην ΑΕΚ, έτσι θα παίξουν κανονικά το Σάββατο στο αιώνιο ντέρμπι. Αμφίβολοι για εκείνο το ματς πάντως, είναι οι τρεις τραυματίες Φοφανά, Ποτέ και Ρούμπιο, με τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση να είναι διαφορετικά. Και τους τρεις, θεωρείται πολύ δύσκολο να τους έχει μαζί του ο κόουτς.

Περισσότερες πιθανότητες να δώσει το παρόν του, συγκεντρώνει ο σκόρερ του προηγούμενου αιώνιου Γκαουσού Φοφανά. Ο “Φόφι” νιώθει ήδη καλύτερα και θα προσπαθήσει τις επόμενες 1-2 μέρες να προπονηθεί κανονικά. Εάν το καταφέρει, τίθεται αυτόματα στη διάθεση του Καϊάφα και δεν αποκλείεται μάλιστα να κτυπήσει και εντεκάδα.

Όσον αφορά τους άλλους δυο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Για τον Ποτέ άλλωστε η αρχική διάγνωση ήταν 2 μήνες κάτι που σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος κανονικά θα παίξει ξανά Απρίλιο, ενώ για το Ρούμπιο ήταν 4-5 εβδομάδες. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση τους παρουσιάζει βελτίωση, δύσκολα όμως θα είναι τέτοια που να τους επιτρέψει να παίξουν σε αιώνιο ντέρμπι.