Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Με ένα εύκολο γκολ…”

Καϊάφας: “Με ένα εύκολο γκολ…”

pod-derby-apoel-14-3-75


Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Κώστας Καϊάφας όμως δήλωσε πως το γκολ της ισοφάρισης το δέχθηκε εύκολα η ομάδα του. Διαβάστε πως είδαν το παιχνίδι οι προπονητές των δύο ομάδων.

Καϊάφας:  Θα συμφωνήσω εν μέρη με το συνάδελφο, ήταν πραγματικό ντέρμπι. Μπήκαμε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ, επιδιώξαμε να παίξουμε στη κόντρα. Βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι. Το Αποέλ ανέβηκε, είχε κάποια καλά διαστήματα και δώσαμε άλλο ένα εύκολο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, ήμασταν καλύτεροι, κλείσαμε το Αποέλ, αν και είχε και το Αποέλ τις φάσεις του. Θέλω να σταθώ ξανά στα οφσάιντ, είναι ανεπίτρεπτο να βλέπουμε από το πάγκο τις φάσεις και οι επόπτες να τις χάνουν. Συνηθίσαμε, συνεχίζουμε, είναι ανεπίτρεπτο που αυτά τα λάθη μας έριξαν στη πέμπτη θέση ενώ είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρώτου γκρουπ. Συνεχίζουμε θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια.

Φινκ: Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και ένα κακό 15λεπτο στην αρχή από εμάς. Έτσι είναι τα ντέρμπι, ήταν ένα ματς με πολλές μονομαχίες αλλά σε κανονικά πλαίσια. Μετά τα δυο προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε πολύ καλή απόδοση ήμουν αισιόδοξος πως θα κερδίζαμε, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι τα πράγματα. Αυτό το σκεφτόμασταν τις προηγούμενες δυο βδομάδες, αλλά δεν ήρθε όπως θέλαμε. Έχουμε άλλα 8 ματς, πρέπει να παλέψουμε. Δυστυχώς χάσαμε αρκετούς παίκτες, αλλά αισιοδοξώ πως θα δούμε καλύτερο πρόσωπο. Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το κρίνουμε υπέρ μας με μια από τις φάσεις μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε στην προπόνηση να δουλέψουμε αυτά τα στοιχεία που δεν κάνουμε σωστά και στη συνέχεια θα είμαστε όπως πρέπει.