Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κυρίαρχος του άξονα ο Γιόγιο

Κυρίαρχος του άξονα ο Γιόγιο

pod-ano-omo121


Τόσο καιρό τον λέγαμε αποκάλυψη της χρονιάς, τον λέγαμε μεγάλη προοπτική και διάφορα άλλα που συνοδεύουν ένα ποδοσφαιριστή που κάνει δειλά δειλά τα πρώτα βήματα σε μια μεγάλη ομάδα. Μετά από τόσες αγωνιστικές όμως, ο Οικονομίδης επιμένει στις ψηλές πτήσεις, για αυτό θα πούμε αυτό που σκεφτόμαστε: είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο στα χαφ! Και είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Ρομπέρτο Γκαρσία παίρνει τον τίτλο του MVP λόγω των δυο τερμάτων και της γενικότερης δουλειάς που έκανε. Κορυφαίος του γηπέδου όμως, ήταν αναμφίβολα ο Γιώργος Οικονομίδης. Κατάπιε αμέτρητα χιλιόμετρα, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, βοήθησε και δημιουργικά, πάτησε το κουτί του αντιπάλου, δημιούργησε με την επιμονή του το τρίτο γκολ. Μαζί με το Λεάντρο έφτιαξαν ένα ιδιαίτερα ποιοτικό δίδυμο, το οποίο εκτός των άλλων, απελευθερώνει και το μάγο Ασσίς, που κινούμενος πότε δεξιά, πότε αριστερά, ήταν πραγματικός μαέστρος.

Τα δυο πρόσωπα που συγκέντρωσαν τα φώτα πάνω τους φέτος ήταν ο Οικονομίδης και ο Λαΐφης. Σήμερα τα είπαν πρόσωπο με πρόσωπο και νικητής αναδείχθηκε κατά κράτος ο Γιόγιο. Το κλέψιμο του στο νεαρό της Ανόρθωση στο τρίτο γκολ, ήταν απλά επιβεβαίωση της ανωτερότητας του. Μπράβο Γιώργο, συνέχισε το ίδιο!