Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κλήση-δικαίωση για το Λέο από την Ουγγαρία

Κλήση-δικαίωση για το Λέο από την Ουγγαρία

pod-aek-omo-b-68-leo-goal


Διεθνείς υποχρεώσεις μέσα στο Μάρτιο θα έχει ο Λεάντρο Μαρκολίνι, που κλήθηκε στην Εθνική Ουγγαρίας για το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Λέο επιλέχθηκε στην 24άδα που θα έχει στη διάθεση του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με τους παίκτες να έχουν επιλεχθεί όλοι μετά από στενή παρακολούθηση από τον ίδιο ή τους συνεργάτες του μέσω βίντεο ή από κοντά.

Ο Dárdai Pál, νέος προπονητής της Εθνικής Ουγγαρία από το Δεκέμβριο πιστεύει ότι ο Λέο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και για αυτό τον επέλεξε. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά και την επιστροφή τους στη δράση, αφού έλειψε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα της ομάδας μας και έχει σταθερή παρουσία σε κάθε αγώνα.

Ο Λέο νιώθει δικαιωμένος με την κλήση και θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο διάστημα που θα λείπει με την Εθνική του ομάδα. Ο Ουγγροβραζιλιάνος θα ταξιδέψει μετά το παιχνίδι της Κυριακής στη χώρα του για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.