Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετά από καιρό, πλήρης

Μετά από καιρό, πλήρης

kaz-kosmos-doxa228-goal-team


Με όλα της τα όπλα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Αντώνης Παπαδόπουλος αφού μετά το Ρούμπιο και ο Ιβάν Ρούνιε κατάφερε χθες να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος. Σήμερα η λογική λέει πως θα καταφέρει να το ακολουθήσει ολόκληρο, κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο κόουτς θα έχει λοιπόν πολλές επιλογές τόσο για την εντεκάδα, όσο και για το πάγκο. Θα μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του βάση των δυνατών και των αδυνάτων σημείων του αντιπάλου, ενώ αν στραβώσει θα έχει περισσότερους παίκτες να μπουν να κάνουν τη διαφορά. Χαρκατηριστικό είναι πως στον άσσο θα είναι στον πάγκο ο Παναγή, για την άμυνα ο Κυριάκου και δύο από τους Φιλιώτη, Κονομή, Μουλαζίμη, για τον άξονα Φυλακτού και Ρόντρι, στα φτερά Ράμος, Φοφανά, Ρούμπιο, Δημητρίου και για την επίθεση οι Ρουσιάς και Γκαρσία.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι όποιοι μπουν στο γήπεδο να βγάλουν το καλύτερο τους εαυτό. Είναι ένα δύσκολο ντέρμπι, σε μια έδρα που πολλές ομάδες τα βρίσκουν σκούρα. Θα χρειαστεί να παραθέσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τις άλλες ομάδες, για να φύγουμε με το τρίποντο.