Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μπαίνει” ο Σκέμπρι;

“Μπαίνει” ο Σκέμπρι;

kaz-kosmos-doxa373-skempri-kaiafas


Βασικός σε όλα τα ματς κυπέλλου, αλλαγή σε όλα του πρωταθλήματος ο Αντρέ Σκέμπρι από τη μέρα που ήρθε πίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μαλτέζος μετράει τέσσερις συμμετοχές σαν βασικός και έξι γκολ στο κύπελλο και εφτά συμμετοχές σαν αλλαγή με ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Καϊάφας προφανώς δεν τον υπέγραψε για να τον βάζει μόνο αλλαγές, αλλά ήθελε ο παίκτης να είναι στο 100% αγωνιστικά και ψυχολογικά πριν μπει εντεκάδα. Και είναι πιθανόν εκείνη η ώρα να έφτασε.

Κόντρα στο Αποέλ ο Μαλτέζος ήταν ο παίκτης που έκανε την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο επιθετική, της έδωσε ορμή. Επιτέθηκε κατά μέτωπον, έπαιξε εξαιρετικά και με πλάτη, έδειξε μεγάλη διάθεση και έψαξε με μανία το γκολ. Το τελευταίο ήταν το μόνο που του έλειψε, αφού κατά τα άλλα έδωσε πολλές δυνάμεις και βοήθειες. Θα τον φέρει αυτή η εμφάνιση στην εντεκάδα, ή θα πρέπει να κάνει ακόμα λίγο υπομονή;

Με δεδομένο ότι ο Γκαρσία απέδωσε εξαιρετικά σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, δύσκολα ο Σκέμπρι θα εκτοπίσει τον Ισπανό. Ένα άλλο δεδομένο όμως είναι πως ο Γκαρσία δεν έχει την αίσθηση του γκολ όπως ο Μαλτέζος. Είναι πιθανόν λοιπόν οι δυο τους να συνυπάρξουν στην εντεκάδα με το Σκέμπρι να εκτοπίζει έναν από τους δυο ακραίους. Κόντρα στο Αποέλ είχαν ξεκινήσει οι Κιρμ και Ράμος.