Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να πιστέψει σε αυτό που είπε…

Να πιστέψει σε αυτό που είπε…

panagi-gk


Στις 04 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Παναγή ως… τρίτος τερματοφύλακας πραγματοποιούσε το επίσημο του ντεμπούτο με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πρώτη ανδρική ομάδα. Ο νεαρός άσος, ενάμιση μήνα μετά, είναι η πρώτη επιλογή σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν. Ο Κώστας Καϊάφας μετά την ιστορία με τον Ζοσέ Μορέιρα και το πρόβλημα υγείας του Αντώνη Γιωργαλλίδη, δίνει γάντια στον νεαρό διεθνή, και ο κόουτς είναι ο πρώτος που πιστεύει πως θα αναπληρώσει επάξια το κενό στον άσο.

«Δεν βιάζομαι να δω το μέλλον, προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, να κερδίζω από τους άλλους παίκτες που είναι όλοι έμπειροι και σιγά σιγά θα ‘ρθουν οι ευκαιρίες, αρκεί να είσαι έτοιμος να τις εκμεταλλευτείς», δήλωνε τον περασμένο μήνα στο Οmonoianews ο Παναγή. Οι εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο του δίνουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την ευκαιρία να κάνει πράξη τα όσα μας είχε αναφέρει, το βράδυ εκείνο στο Παραλίμνι.

Ο Κωνσταντίνος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κώστα Καϊάφα αλλά κι όλων στο “Ηλίας Πούλλος”, και έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στο τριφύλλι.