Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τα θυμόμαστε αυτά…

Να τα θυμόμαστε αυτά…

11062033_913478078674105_2818234714711090324_n


Χθες ήταν οι Ρούμπιο, Γκαρσία, Ασσίς, Οικονομίδης, Ρουσιάς. Πιο πριν οι Γιωργαλλίδης,Μαργκάσα, Ποτέ, Ρούνιε, Σκέμπρι, Δημητρίου αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλο το ρόστερ μας, πέραν από την προσπάθεια που καταβάλλει στις προπονήσεις και το γήπεδο, βοηθάει και στην προσπάθεια για οικονομική σωτηρία της ομάδας. Και το κάνει με ευχαρίστηση, μιλάει στον κόσμο, του δίνει δύναμη, τον καλεί να είναι κοντά στο σωματείο.

Καλά κάνουμε αυτή την προσπάθεια, αυτή τη συμπεριφορά να την θυμόμαστε και αν κάποιοι από τους παίκτες αυτούς αποχωρήσουν στο τέλος της χρονιάς, είτε για να ψάξουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη (πλην του αιωνίου βέβαια), είτε εφόσον το αποφασίσει ο προπονητής. Το λέμε έχοντας στο μυαλό προφανώς την περίπτωση Ζοσέ Μορέιρα που πρόσφερε στο σωματείο εντός και εκτός γηπέδου και έπρεπε να μετά να ακούει ανυπόστατες φήμες γύρω από το όνομα του.

Με τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, οι ποδοσφαιριστές μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων που παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Οφείλουμε να το έχουμε κατά νου, ενώ το ίδιο ισχύει και για όλο το έμμισθο προσωπικό του σωματείου.