Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να βοηθήσει τον εαυτό της, να εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα

Να βοηθήσει τον εαυτό της, να εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα

kaz-ano-omo (223)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα τον Ερμή, ο οποίος αποτελεί αντικειμενικά την μόνη ομάδα της 6άδας που ξεχώρισε αρνητικά. Στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, τις επόμενες δύο έχασε με κατεβασμένα χέρια και κάκιστη απόδοση από τις Ανόρθωση και ΑΕΚ. Είναι άγνωστο πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος μας την Κυριακή, το βέβαιο είναι πως το τελικό αποτέλεσμα δεν περνάει ούτε για ένα δευτερόλεπτο από τα χέρια του.

Η τελευταία πρόταση, ισχύει προφανώς μόνο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί στο γήπεδο ως πρέπει. Αν βοηθήσει τον εαυτό της μέσα στο γήπεδο και παίξει τη μπάλα που μας έχει συνηθίσει μες το 2015, θα φύγει από το στάδιο Αμμόχωστος θριαμβεύτρια, θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα τελειώνει με τον Ερμή μια και καλή. Και θα είναι σε θέση έτσι να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που έχουν παρόμοιους στόχους με αυτήν.

Το Σάββατο βλέπετε, η ΑΕΚ υποδέχεται το Αποέλ και ο Απόλλωνας την Ανόρθωση. Στο δεύτερο προφανώς θέλουμε νίκη Απόλλωνα για να απομακρυνθούμε από Ανόρθωση. Στο άλλο παιχνίδι, όλα τα αποτελέσματα θα μας ευνοήσουν αφού είτε θα ξεπεράσουμε την ΑΕΚ, είτε θα πλησιάσουμε το Αποέλ σε σημείο που να μπορούμε να ονειρευτούμε δεύτερη θέση. Το σημαντικό βέβαια είναι να κερδίσουμε εμείς.