Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ναι, είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

Ναι, είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

kaz-ano-omo (224)


Μας χαροποίησαν πολλά πράγματα από την προχθεσινή νίκη. Η απόδοση και η συγκέντρωση από το 30 και μετά, το επιτυχές διάβασμα του αντιπάλου, ο εμφαντικός τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε στο τέλος το τρίποντο. Πολύ περισσότερο όμως, μας άρεσε το πάθος όλης της ομάδας. Ο τρόπος που πανηγύριζαν κάθε γκολ, η ενέργεια που έβγαζαν για το τριφύλλι στο στήθος. Η ατάκα του Κώστα Καϊάφα στο τέλος πως “οι παίκτες μου είναι πραγματικοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ”, ήταν απλά το επιστέγασμα.

Όταν μια ομάδα χρειάζεται 360 χιλιάδες ευρώ σε 5 μέρες για να περάσει τα κριτήρια, οι πρώτοι που επηρεάζονται είναι οι παίκτες και το έμμισθο προσωπικό. Πάνε όμως μήνες να ακούσουμε τη λέξη “απλήρωτοι”, όχι γιατί ως δια μαγείας βρέθηκαν χρήματα και δεν τους χρωστάμε μία, αλλά γιατί η εικόνα στο γήπεδο μόνο απλήρωτους δεν θυμίζει! Οι επαγγελματίες παίκτες μας, έχουν στρέψει την προσοχή τους μόνο στο γήπεδο και κάνουν υπομονή…ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σε όλα τα άλλα! Μπορεί να μην γεννήθηκαν λοιπόν με τι αφίσες του Καϊάφα και του Ράουφμαν στο τοίχο, ζουν και αγαπούν αυτή την ομάδα όμως και το δείχνουν. Εντός γηπέδου και εκτός!

Όλοι θέλουμε το κύπελλο, όλοι θέλουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Ένας επιπρόσθετος λόγος να ευχόμαστε να κατακτηθεί όμως, είναι για να ανταμειφθούν οι κόποι αυτών των ποδοσφαιριστών. Είμαστε χαρούμενοι που τέτοιοι χαρακτήρες έχουν το τριφύλλι στο στήθος.