Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νεοφύτου: «Είμαστε στους στόχους μας και προχωράμε»

Νεοφύτου: «Είμαστε στους στόχους μας και προχωράμε»

pod-kaz-salamina30-neofytou


Δηλώσεις στο Super Sport  έκανε ο Χρίστος Νεοφύτου, Γενικός Γραμματέας στο συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κ. Νεοφύτου μίλησε περισσότερα για το ντέρμπι που η ομάδα μας κέρδισε χθες, ενώ αναφέρθηκε και στο οικονομικά κομμάτι. Διαβάστε τα όσα είπε:

«Ήταν θετική η αντίδραση της ομάδας μετά το 30λεπτο και ανατρέψαμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Αυτό μας ικανοποιεί. Τον τελευταίο καιρό η Ομόνοια παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο»

«Υπάρχουν πολλά παιγνίδια, ακόμη είμαστε στους στόχους μας και προχωράμε»

«Ήταν πολύ καλή η παρουσία του Γκαρσία, αλλά ο ίδιος είπε ότι MVP είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του. Είμαστε μια οικογένεια στην Ομόνοια και αυτό φαίνεται»

«Συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση του προπονητή μας, λέγοντας ότι οι παίκτες είναι και οπαδοί. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, δεν υπάρχουν μεμψιμοιρίες και άλλα προβλήματα»

Για διαιτησία: «Δεν σχολιάζω τη διαιτησία, καμία φάση»

Για Φυλακτού: «Δεν είδα τι έγινε από το χώρο που βρισκόμουν. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι κτυπήθηκε από αντικείμενο, φαίνεται όμως να τον κτυπά κάποιος, δεν γνωρίζω ποιος ήταν, θα εξετάσουμε το βίντεο και θα επανέλθουμε»

Για οικονομικό: «Είναι ένας μεγάλος και συνεχής αγώνας. Θα είναι κρίμα κι άδικο ενώ βλέπουμε ότι η ομάδα κάνει το καθήκον της, να μην καταφερουμε να αντεπεξέλθουμε στα κριτήρια και να μας αφαιρεθούν βαθμοί και δεν θα μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Θα είναι καταστροφικές οι συνέπειες. Η διοίκηση προσπαθεί συνεχώς και θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να αγοράσει τα διαρκείας του. Αν το κάνει ο κόσμος μέχρι τις 28/3 τότε η Ομόνοια θα περάσει τα κριτήρια¨.

Για κλήρωση κυπέλλου: Δεν έχουμε καμία προτίμηση. Περιμένουμε τον αντίπαλο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».

Πηγή: sport-fm.com.cy