
Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου κατέγραψε σήμερα ο Γιώργος Οικονομίδης. Ο Γιόγιο πέρασε στο 56′ του αγώνα με το Βέλγιο σαν αλλαγή στην θέση του Βίνσεντ Λαμπάν. Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε αποστολή της Εθνικής, στο φιλικό με την Ιαπωνία όμως έμεινε στον πάγκο. Η συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λίγο πριν τα 25 του, είναι ασφαλώς μια μεγάλη δικαίωση για το Γιώργο, που βλέπει τους κόπους του να αποδίδουν καρπούς. Μέχρι τα 23 του, ήταν αναγκασμένος να δουλέψει σε μικρές ομάδες, αφού κανείς δεν έδινε ευκαιρίες. Τελικά την πήρε από την ΟΜΟΝΟΙΑ και δείχνει πόσο μεγάλη προοπτική έχει.
Στην εντεκάδα της Κύπρου είναι και ο Χάρης Κυριάκου, πιο παλιός πλέον σε αποστολές της Εθνικής. Ο Κωνσταντίνος Παναγή είναι στον πάγκο.
![Ακόμη ψάχνουμε το επιθετικό φάουλ… [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIACHA_7776-238x178.jpg)
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-238x178.jpg)

![Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με τρία παιχνίδια [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2023/07/gspStadium-238x178.jpg)




![Βρήκε ξανά δίχτυα ο Λοΐζος – Δείτε το γκολ του [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Loizou-Hapoel-238x178.jpg)
![Ακόμη ψάχνουμε το επιθετικό φάουλ… [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIACHA_7776-100x75.jpg)
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-100x75.jpg)

