Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο δρόμος προς την Ευρώπη

Ο δρόμος προς την Ευρώπη

pod-derby-apoel-14-3-108


ΟΚ τις εντυπώσεις τις κερδίσαμε, όπως και την αναγνώριση από όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να ισχυριστεί πως παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από την αρμάδα του Κώστα Καϊάφα. Υπάρχουν όμως τέσσερις των οποίων η βαθμολογική συγκομιδή είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Και εκτός από αδιανόητη- με βάση την εικόνα μας – η 5η θέση, είναι και απαγορευτική για ευρωπαϊκή έξοδο!

Ο δρόμος προς την Ευρώπη, θα ανοίξει μόνο με νίκες! Αρχίζοντας κιόλας από το επόμενο παιχνίδι στο πρόγραμμα κόντρα στην Ανόρθωση, η ομάδα μας πρέπει να αρχίσει να κερδίζει τρίποντα, όχι μόνο εντυπώσεις. Τρεις αγωνιστικές άλλωστε χωρίς νίκη, είναι πάρα πολλές. Κι ας δώσαμε μόνο δύσκολα παιχνίδια κι ας αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο τέλος της ημέρας μετράνε οι βαθμοί και αυτούς πρέπει να κυνηγήσουμε με λύσσα από τώρα και στο εξής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει θέσει πλέον ως ξεκάθαρους στόχους την κατάκτηση της 3ης θέσης και την κατάκτηση του κυπέλλου. Τις δυνατότητες να τους κατακτήσει, τις έχει, δεν υπάρχει αμφιβολία. Χρειάζεται όμως και τους βαθμούς και σε αυτούς πρέπει να έχουμε στραμμένη τη προσοχή. Μακάρι να έρθουν βέβαια με καλές εμφανίσεις!