Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΛΑΟΣ πάλι εκεί

Ο ΛΑΟΣ πάλι εκεί

kaz-derby-apoel-350


Δεν θέλει κάλεσμα ο ΛΑΟΣ, ειδικά σε έτσι παιχνίδι με αντίπαλο τον αιώνιο εχθρό, αυτόν που μας χωρίζουν χιλιάδες πράγματα. Τρεις κερκίδες θα έχουν πάλι τη διάθεση τους οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η προσέλευση θα κυμανθεί σε πενταψήφιο ασφαλώς αριθμό. Δεν είναι οι λύπες ούτε οι χαρές που κάνουν τους οπαδούς αλλά η αγάπη τους για την ομάδα και η πίστη τους, με τον κάθε Ομονοιάτη να δείχνει ακόμη μια φορά τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους.

Το ΓΣΠ το Σάββατο θα κατακλυστεί από χιλιάδες πράσινους πιστούς οπαδούς που δεν αντέχουν μακριά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, όσοι δεν είστε κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και δεν πήρατε το εισιτήριο σας περάστε από το κοντινότερο σημείο προπώλησης για να το εξασφαλίσετε. Είναι σημαντικό όμως, όσοι φίλοι του τριφυλλιού βρεθείτε στο στάδιο της πρωτεύουσας να μην δώσετε αφορμή στα κοράκια για καταγγελίες που θα επιφέρουν πρόστιμα.

Ραντεβού στις κερκίδες, Δυτική και Ανατολική ακολουθήστε το ρυθμό της Βόρειας, αυτή είναι η συνταγή για ένα γήπεδο κόλαση σε κάθε αντίπαλο. Φωνή, παλμός και πάμε για τη νίκη!