Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “O Μορέιρα θέλει να συνεχίσει”

“O Μορέιρα θέλει να συνεχίσει”

jose-antonis


«Ο Μορέιρα απόδειξε ότι θέλει να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η οικογένεια του είναι χαρούμενη στην Κύπρο και θέλει να μείνει εδώ», δηλώνει σε συνέντευξη του ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Δημήτρης Ζήνωνος.

Ο εκπρόσωπος του Μορέιρα μίλησε στο kerkida.net και δήλωσε πως σέβονται την απόφαση του Κώστα Καϊάφα να κρατήσει τον παίκτη εκτός αποστολής.

Ο μάνατζερ του Πορτογάλου, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι έκλεισε αλλού: «Δεν υπέγραψε με καμία ομάδα ο Μορέιρα. Έχει συμβόλαιο ως τις 31 Μαΐου. Έχει δείξει το πόσο αγαπάει την ομάδα και προτεραιότητα του… είναι να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Προς το παρών δεν κληθήκαμε για να ανανεώσουμε και περιμένουμε. Όταν κληθούμε από την διοίκηση θα πάμε να συζητήσουμε. Ο Μορέιρα απόδειξε ότι θέλει να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η οικογένεια του είναι χαρούμενη στην Κύπρο και θέλει να μείνει εδώ. Ο Μορέιρα έχει ιδιαίτερη σχέση και αγάπη με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτι που είναι γνωστό. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον στηρίζουν και τον στήριζαν και είναι κάτι που δίνει δύναμη στον ποδοσφαιριστή».