Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο

Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο

kaz-derby-apoel-322


Πέραν από αιώνιος, ο επόμενος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Κόντρα στην Ανόρθωση το Σάββατο, έδειξε ανεβασμένος, ενώ είχε τη καθιερωμένη χείρα βοήθειας από τον “από μηχανής Θεό” που ήταν εκεί την κατάλληλη στιγμή για να δει και να αγνοήσει αυτά που πρέπει. Η ομάδα μας πάντως ξέρει πολύ καλά πως κανένα λόγο να φοβάται δεν έχει. Το απέδειξε στον εαυτό της στο β’ ημίχρονο του τελευταίου αιώνιου ντέρμπι.

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε επιβάλει πλήρως το παιχνίδι της και έπαιξε το Αποέλ σαν τη γάτα με το ποντίκι. Έφτιαξε τριπλάσιες τελικές προσπάθειες, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ ενώ δικαιούταν περισσότερα. Γενικότερα, απέδειξε πως η διαφορά στο μπάτζετ, δεν αντιπροσωπεύει τη διαφορά στην απόδοση. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τον αντίπαλο της κι ας έχουν λεφτά και περισσότερους βαθμούς.

Όλα βέβαια που προαναφέρουμε, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα πρέπει αν τα αποδείξει μες το γήπεδο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι για άλλη μια φορά, να την επισκιάσουμε με τη δική μας προσπάθεια, πάθος και δίψα για τη νίκη.