Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλα για τη νίκη

Όλα για τη νίκη

pod-apoel-derby107


Στην Λάρνακα εκστρατεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που στο ΓΣΖ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας (18:00, live omonoianews.com). Οι δυο ομάδες τερμάτισαν με τους ίδιους ακριβώς βαθμούς στην Πρώτη Φάση του Πρωταθλήματος, κάτι που φανερώνει από μόνο του πως θα δούμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με αρκετές συγκινήσεις. Το σημαντικό βέβαια είναι στο τέλος της ημέρας νικήτρια να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ που τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη.

Η πραγματικότητα είναι πως ΑΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑ απέδωσαν στην Πρώτη φάση (για την ομάδα μας αυτό ισχύει από Ιανουάριο και μετά) καλύτερα του αναμενόμενου. Η ΑΕΚ κρατάει χαμηλούς τόνους, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πάρα πολλά προβλήματα να διαχειριστεί (οικονομικό, διαιτησία), όμως δείχνουν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα δυνατές και ικανές να αναταράξουν τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Με όλο το σεβασμό στην ΑΕΚ πάντως, άλλο είναι το μέγεθος της ομάδας μας και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική της απόδοση.

Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ δείξει την ίδια συγκέντρωση, θέληση και πάθος που είδαμε κόντρα σε ΑΕΛ και Αποέλ, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το που θα καταλήξουν οι 3 βαθμοί. Στα πιο πάνω στοιχεία βέβαια καλό είναι να προσθέσουμε και αποτελεσματικότητα, γιατί η απουσία της κόντρα στο Αποέλ σε κάποιο βαθμό μας στοίχισε. Η ουσία είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη από τις δυο ομάδες και θέλει να μπει με το δεξί στα Πλέι Οφ. Όλα για το διπλό λοιπόν, για να εκμεταλλευτούμε και τα αυριανά αποτελέσματα.