Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα αποδείξεων και βαθμών

Ώρα αποδείξεων και βαθμών

pod-derby-apoel-14-3-107


Τις εντυπώσεις τις κλέψαμε πολλάκις. Κανείς δεν αμφισβητεί πως μέσα στο 2015, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει το ποδόσφαιρο. Το λέει και η βαθμολογία άλλωστε αφού αν το πρωτάθλημα άρχισε 1/1/15, η ομάδα μας θα ήταν κάπου κοντά στην κορυφή. Οι εντυπώσεις όμως, δεν πρόκειται να μας βγάλουν Ευρώπη. Βαθμούς κατακτήσαμε αρκετούς, αλλά είμαστε 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη και είναι ώρα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Είναι ματς που προσφέρεται για αποδείξεις το αυριανό. Η Ανόρθωση μας έχει προσπεράσει, μόλις την περασμένη αγωνιστική και είναι μια ομάδα που επίσης “χτίζει” όνομα συνόλου που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το γεγονός πως μας υποδέχεται στο σπίτι της που παραδοσιακά είναι αφιλόξενο για όλους τους αντιπάλους, προσθέτει κάτι παραπάνω στην πρόκληση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί με νίκη να δώσει διαπιστευτήρια ομάδας που παίρνει αυτό που θέλει, αλλά και να στείλει το μήνυμα πως Ευρώπη θα βγει εκείνη!

Ματς πρόκληση λοιπόν. Ντέρμπι με υψηλό κίνητρο και για τους δύο. Από εκείνα που κερδίζει τελικά συνήθως εκείνος που το λέει περισσότερο η ψυχή του. Μεγάλη ευκαιρία λοιπόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το βήμα προς τα πάνω, που ψάχνει εδώ και λίγο καιρό. Το έχει!