Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάει ήρεμη στη διακοπή

Πάει ήρεμη στη διακοπή

pod-ano-omo110


Όσες εντυπώσεις κι αν είχε κερδίσει ως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο καλά κι αν είχε παίξει με το Αποέλ, η αλήθεια είναι πως το χθεσινό τρίποντο το είχε μεγάλη ανάγκη. Η ΑΕΚ είχε ήδη κερδίσει και απομακρυνθεί, η ομάδα μας ήταν 3 παιχνίδια χωρίς νίκη και η επιτυχία έμοιαζε επιτακτική. Σαν μεγάλη ομάδα που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αυτό που έπρεπε και πάει στη διακοπή για εθνικές ομάδες πιο ήρεμη.

Οι δυο εβδομάδες που έχει μπροστά της, θα της δώσουν την ευκαιρία να ηρεμήσει ακόμα περισσότερο και να συγκεντρωθεί στην επίτευξη των στόχων. Παράλληλα παίκτες όπως ο Ποτέ και ο Ρούνιε θα ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους, κάτι που ισχύει και για τον Γεράσιμο Φυλακτού που κτυπήθηκε ψες από αντικείμενο. Γενικώς η διακοπή έρχεται σε σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πάρει τα πάνω της, πρέπει όμως να την προσεγγίσουμε σαν ευεργετική και να γεμίσουμε μπαταρίες.

Η συνέχεια είναι δύσκολη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη. Με την χθεσινή νίκη απέδειξε ξανά στον εαυτό της πως από την ίδια εξαρτώνται όλα τα τα ματς. Ξεκούραση λοιπόν για μερικές μέρες και μετά ξανά συγκέντρωση στη δουλειά. Το μέλλον είναι δικό μας αρκεί να το πάρουμε απόφαση.