
Το πρώτο από τα πέντε βίντεο που δημιουργήθηκαν με σκοπό την εκστρατεία για οικονομική ανάκαμψη δημοσίευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ:
Το Σωματείο μας παρουσιάζει σήμερα (04/03), μέσω της επίσημής του ιστοσελίδας, το πρώτο από τα πέντε βίντεο που έχει ετοιμάσει, στο πλαίσιο της εκστρατείας για οικονομική του ανάκαμψη.
Στο πιο κάτω βίντεο, αναδεικνύεται ο κίνδυνος διακοπής της ένδοξης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, η οποία ιστορία είναι γεμάτη από έντονες συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές.
Επίσης, τονίζεται η αναγκαιότητα για να δίνει το παρών του στο γήπεδο ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα την σώσει από αυτόν τον πολύ σοβαρό κίνδυνο.
65 χρόνια, 59 τίτλοι. Η ιστορία θα συνεχιστεί!
Αγοράστε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σας!




![«Μπράβο ρε Νικόλα παικταρά»: Οι αντιδράσεις στο live του ΟΜΟΝΟΙΑ TV [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/35yg43w-238x178.jpg)
![«Είμαστε καλά με την ομάδα»: Η απάντηση του Μασούρα για το συμβόλαιο του [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/9ee1666c-b27e-4a31-886f-e989592d1d83-238x178.jpg)






