Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναγή για Αβέρωφ: “Έχει ενεργή εμπλοκή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα”

Παναγή για Αβέρωφ: “Έχει ενεργή εμπλοκή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα”

marios-panagi2


Σε συνέντευξη στη Cyprus Times ο Μάριος Παναγή μίλησε για στοιχεία που έχει στην κατοχή του σε βάρος του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου. Όπως ισχυρίζεται ο διαιτητής, ο κύριος Νεοφύτου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε στημένους αγώνες, ενώ για μία ακόμη φορά «εξαπέλυσε πυρ» εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα.

Μιλάει για «μυστικές» συναντήσεις στο γραφείο του Κούμα στην παρουσία του Αβέρωφ και άλλων διαιτητών, ενώ χαρακτηρίζει τις συλλήψεις που έγιναν στα πλαίσια των ερευνών ως «κινήσεις εντυπωσιασμού». Πηγαίνοντας δε ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζει ότι λόγω των ηχηρών ονομάτων που εμπλέκονται, φαίνεται να δόθηκαν εντολές για κουκούλωμα.

[…]«Αναφέρομαι χωρίς περιστροφές στον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος έχει ενεργή εμπλοκή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου, κι αν ο ίδιος δεν το αποδέχεται τότε μπορώ να του το αποδείξω εγώ. Στις 25 Σεπτεμβρίου το 2010 έγινε συνάντηση στο γραφείο του Γιώργου Κούμα και ήταν παρόν ο κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου. Δεν ξέρω τη σημασία αυτής της συνάντησης αλλά ήταν καλεσμένοι διαιτητές και παρατηρητές στο γραφείο του κύριου Γεώργιου Κούμα, κουμπάρου του κύριου Αβέρωφ Νεοφύτου, με επίσημο προσκεκλημένο τον ίδιο τον κύριο Αβέρωφ. Αν ψεύδομαι ας βγει ο ίδιος να με διαψεύσει. Διερωτώμαι γατί άλλα άτομα από τον πολιτικό χώρο δεν έχουν τέτοιου είδους συναντήσεις και είναι αποκλειστικό προνόμιο του κυρίου Νεοφύτου».

«Ο κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου γνωρίζει πολύ καλά τι πράττει στα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αν επιμένει να ισχυρίζεται πως δεν πίεζε καταστάσεις, ας μας πει ο ίδιος ως προς τι η συνάντηση στο γραφείο του κυρίου Κούμα με διαιτητές και παρατηρητές ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα της Α’ Κατηγορίας».[…]